Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tukaspor BMW E30
tukas Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 18.7
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Tunçoğlu controleert de bal met de borst. Tshisikhawe rent richting de bal. Tshisikhawe passt de bal zonder na te denken. Antonescu rent richting de bal. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Parini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tshisikhawe probeert naar een medespeler te passen. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - BMW E30 1:0

15e minuut.
Kermes probeert naar een medespeler te passen. Eltem speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taurus met de inworp. Parini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Carrasco geeft een hoge lob. Daar is Kılınçoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos Martínez speelt de bal door. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Antonescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kılınçoğlu de bal. Chatzis is nu in balbezit. Chatzis haalt uit met een fantastische trap. Bastos Martínez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

18e minuut.
Chatzis passt de bal met de wreef. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu geeft een hoge lob. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - BMW E30 2:0

28e minuut.
Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu rent richting de bal. Antonescu passt de bal zonder na te denken. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - BMW E30 3:0

30e minuut.
Kermesoğlu onderschept slim de pass. Chatzis rent richting de bal. Chatzis geeft een hoge lob. Antonescu rent richting de bal. Antonescu schiet op doel. Ersönmez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - BMW E30 4:0

35e minuut.
Chatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzis geeft een lange en hoge pass. Kuterman heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Antonescu passt de bal zonder na te denken. Eltem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez schiet op doel. Ersönmez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - BMW E30 5:0

43e minuut.
Chatzis met de inworp. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco passt de bal met de wreef. Antonescu rent richting de bal. Antonescu schiet op doel. Ersönmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bastos Martínez rent richting de bal. Kılınçoğlu onderschept slim de pass. Kılınçoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tukaspor 21%, BMW E30 79%.
Tukaspor - BMW E30 5:0

47e minuut.
Etxarri geeft een hoge lob. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshisikhawe passt de bal zonder na te denken. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Etxarri met een snelle inworp. Tshisikhawe rent richting de bal. Tshisikhawe geeft een lange en hoge pass. Antonescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kermesoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Etxarri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tshisikhawe heeft problemen om de bal te vangen. Tshisikhawe haalt uit met een fantastische trap. Ersönmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eltem kopt de bal weg. Ersönmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antonescu probeert de bal met de borst te controleren. Eltem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antonescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antonescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - BMW E30 6:0

74e minuut.
Kılınçoğlu is nu in balbezit. Bastos Martínez onderschept slim de pass. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshisikhawe haalt uit met een fantastische trap. Ersönmez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Parini met de inworp. Başak rent richting de bal. Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu geeft een lange en hoge pass. Ersönmez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bastos Martínez is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Chatzis passt de bal met de wreef. Tshisikhawe is nu in balbezit. Tshisikhawe geeft de bal voor. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Taurus passt de bal in één keer door. Parini rent richting de bal. Parini met een sublieme pass. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Parini rent richting de bal. Parini speelt de bal door. Daar is Bastos Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos Martínez schiet op doel. Ersönmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - BMW E30 7:0

83e minuut.
Daar is Bahadır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tshisikhawe onderschept slim de pass. Tshisikhawe passt de bal met de wreef. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Eltem kopt de bal weg. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuterman. Kuterman krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Parini verovert de bal door een tackle van achteren. Parini geeft een hoge lob. Tshisikhawe is nu in balbezit. Tshisikhawe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Carrasco passt de bal in één keer door. Başak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ersönmez trapt de bal weg van het doel. Chatzis is nu in balbezit. Chatzis passt de bal in één keer door. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antonescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - BMW E30 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tukaspor 19%, BMW E30 81%.
Tukaspor - BMW E30 8:0