Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kirikhanspor Haktan
343 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
8% Spel op eigen helft 92%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 17.3
very good Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Militaru probeert naar een medespeler te passen. Azərsoy rent richting de bal. Süleymanoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Süleymanoğlu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Azərsoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Codecà zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Lasterowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Vasily de bal. Vasily passt de bal met de wreef. Azərsoy heeft problemen om de bal te vangen. Azərsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vasily heeft problemen om de bal te vangen. İnanır bereikt de bal nog maar net als eerste. İnanır passt de bal zonder na te denken. Vasily is nu in balbezit. Vasily schiet op doel. Ekşimez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 1:0

7e minuut.
Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karolkiewicz met een sublieme pass. Militaru is nu in balbezit. Militaru draait met de bal, schiet en ... Ekşimez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Şuayipoğlu de bal. Vasily rent richting de bal. Vasily haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 2:0

11e minuut.
Lasterowicz geeft een hoge lob. İstanbullu heeft problemen om de bal te vangen. Militaru is nu in balbezit. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 3:0

12e minuut.
Vasily speelt de bal door. Militaru is nu in balbezit. Militaru draait met de bal, schiet en ... İstanbullu probeert de bal aan de voet te houden. Ekşimez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 4:0

15e minuut.
Lasterowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lasterowicz geeft de bal voor. İstanbullu is nu in balbezit. Azərsoy onderschept slim de pass. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 5:0

17e minuut.
Azərsoy kopt de bal weg. Klungelig pakt Şuayipoğlu de bal. Militaru is nu in balbezit. Militaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 6:0

20e minuut.
Vasily is nu in balbezit. Vasily passt de bal in één keer door. Militaru is nu in balbezit. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ürküm met een sublieme pass. Afentoulidis is nu in balbezit. Afentoulidis passt de bal met de wreef. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ekşimez trapt de bal weg van het doel. Karolkiewicz is nu in balbezit. Met opzet legt İnanır zijn tegenspeler op de grond. İnanır is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Karolkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Codecà met een snel genomen vrije trap. Militaru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 7:0

27e minuut.
Vasily is nu in balbezit. Vasily speelt de bal door. Militaru heeft problemen om de bal te vangen. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ekşimez trapt de bal weg. Lasterowicz kopt de bal weg. Militaru is nu in balbezit. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Azərsoy probeert de bal met de borst te controleren. Vasily rent richting de bal. Vasily passt de bal met de wreef. Militaru is nu in balbezit. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 8:0

34e minuut.
Codecà is nu in balbezit. Codecà probeert naar een medespeler te passen. Lasterowicz met een sublieme pass. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 9:0

36e minuut.
Codecà speelt de bal door. Frazzetto speelt de bal door. Militaru is nu in balbezit. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lasterowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vasily de bal. Azərsoy is nu in balbezit. Vasily is nu in balbezit. Vasily haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Karolkiewicz met de inworp. Azərsoy heeft problemen om de bal te vangen. Lasterowicz probeert naar een medespeler te passen. Vasily is nu in balbezit. Vasily haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sulak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karolkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azərsoy heeft problemen om de bal te vangen. Azərsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Afentoulidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy probeert naar een medespeler te passen. Codecà geeft een lange en hoge pass. Afentoulidis geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Militaru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kirikhanspor 7%, Haktan 93%.
kirikhanspor - Haktan 10:0

46e minuut.
Güneşoğlu passt de bal zonder na te denken. Afentoulidis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Göktürk de bal onder controle te krijgen. Militaru rent richting de bal. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 11:0

47e minuut.
Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu passt de bal in één keer door. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy onderschept slim de pass. Azərsoy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Şuayipoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karolkiewicz zal de hoekschop nemen. Vasily is nu in balbezit. Vasily passt de bal met de wreef. Militaru rent richting de bal. Militaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vasily rent richting de bal. Vasily passt de bal in één keer door. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru haalt uit met een fantastische trap. Şuayipoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 12:0

52e minuut.
Sarp speelt de bal door. Klungelig pakt Güneşoğlu de bal. Azərsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 13:0

53e minuut.
Ürküm geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karolkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afentoulidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sulak rent richting de bal. Azərsoy onderschept slim de pass. Azərsoy geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 14:0

56e minuut.
Militaru verovert de bal door een tackle van achteren. Militaru passt de bal in één keer door. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy heeft problemen om de bal te vangen. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 15:0

61e minuut.
Lasterowicz passt de bal in één keer door. Vasily is nu in balbezit. Vasily passt de bal met de wreef. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 16:0

63e minuut.
Afentoulidis probeert naar een medespeler te passen. Codecà rent richting de bal. Codecà speelt de bal door. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Karolkiewicz kopt de bal weg. İstanbullu heeft problemen om de bal te vangen. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 17:0

69e minuut.
Vogels geeft de bal voor. Azərsoy is nu in balbezit. Klungelig pakt Azərsoy de bal. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Frazzetto de bal onder controle te krijgen. Frazzetto passt de bal zonder na te denken. Karolkiewicz met een sublieme pass. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 18:0

74e minuut.
Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Azərsoy geeft de bal voor. Militaru rent richting de bal. Militaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 19:0

75e minuut.
Güneşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sarp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Militaru begaat een overtreding. Militaru krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Frazzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazzetto speelt de bal door. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 20:0

79e minuut.
Karolkiewicz passt de bal met de wreef. Azərsoy met een sublieme pass. Vasily is nu in balbezit. Militaru rent richting de bal. Militaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Ürküm probeert de bal aan de voet te houden. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy probeert naar een medespeler te passen. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru draait met de bal, schiet en ... Ekşimez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şuayipoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru verovert de bal door een tackle van achteren. Militaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 21:0

82e minuut.
Azərsoy passt de bal in één keer door. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz passt de bal in één keer door. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 22:0

86e minuut.
Afentoulidis is nu in balbezit. Afentoulidis passt de bal in één keer door. Militaru rent richting de bal. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Azərsoy kopt de bal weg. Militaru rent richting de bal. İstanbullu begaat een overtreding. İstanbullu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Göktürk onderschept slim de pass. Göktürk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Militaru de bal. Militaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Haktan 23:0

89e minuut.
Lasterowicz met een sublieme pass. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu met een sublieme pass. Militaru is nu in balbezit. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kirikhanspor 10%, Haktan 90%.
kirikhanspor - Haktan 23:0