Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mersin İdman Ocağı Çorumspor SK
Normal Tactiek A
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 33.1
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen goed
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Białożyński met de inworp. Kaszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianou onderschept slim de pass. Stylianou geeft de bal voor. Tunçeri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Durden zal de hoekschop nemen. Dahlhoff kan de bal niet met de borst controleren. Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - Çorumspor SK 1:0

24e minuut.
Beretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyzaguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Eyzaguirre speelt de bal door. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap. Paal! Porcalhota heeft problemen om de bal te vangen. Kələntərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Drăguţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durden is nu in balbezit. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap. Kələntərov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Llumnica onderschept slim de pass. Eyzaguirre met een sublieme pass. Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri schiet op doel. Kələntərov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - Çorumspor SK 2:0

33e minuut.
Caramarin rent richting de bal. Caramarin passt de bal met de wreef. Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stylianou de bal. Stylianou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński geeft een hoge lob. Drăguţ probeert de bal met de borst te controleren. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri draait met de bal, schiet en ... Kələntərov bokst de bal weg.

42e minuut.
Tyrka passt de bal met de wreef. Eyzaguirre is nu in balbezit. Eyzaguirre speelt de bal door. Tunçeri heeft problemen om de bal te vangen. Tunçeri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou draait met de bal, schiet en ... Kələntərov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - Çorumspor SK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mersin İdman Ocağı 38%, Çorumspor SK 62%.
Mersin İdman Ocağı - Çorumspor SK 3:0

49e minuut.
Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński passt de bal zonder na te denken. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Garczarczyk is nu in balbezit. Białożyński onderschept slim de pass. Białożyński geeft een lange en hoge pass. Tunçeri krijgt zijn hoofd ertegen. Kələntərov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Drăguţ de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - Çorumspor SK 4:0

65e minuut.
Durden passt de bal met de wreef. Tunçeri heeft problemen om de bal te vangen. Drăguţ is nu in balbezit. Stylianou verovert de bal door een tackle van achteren. Stylianou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kələntərov met een harde bal richting middenveld. Eyzaguirre is nu in balbezit. Eyzaguirre passt de bal in één keer door. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Białożyński geeft een hoge lob. Drăguţ onderschept slim de pass. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - Çorumspor SK 5:0

72e minuut.
Stylianou passt de bal in één keer door. Caramarin geeft de bal voor. Eyzaguirre rent richting de bal. Eyzaguirre geeft de bal voor. Tunçeri springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Eyzaguirre kopt de bal weg. Fierbânţeanu rent richting de bal. Stylianou verovert de bal door een tackle van achteren. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri draait met de bal, schiet en ... Kələntərov bokst de bal weg.

75e minuut.
Durden rent richting de bal. Rački begaat een overtreding. Durden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Durden met een snel genomen vrije trap. Tunçeri maakt een snoekduik en kopt de bal. Kələntərov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - Çorumspor SK 6:0

75e minuut.
Caramarin geeft een lange en hoge pass. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri passt de bal in één keer door. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Durden kopt de bal weg. Klungelig pakt Drăguţ de bal. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Drăguţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - Çorumspor SK 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mersin İdman Ocağı 44%, Çorumspor SK 56%.
Mersin İdman Ocağı - Çorumspor SK 7:0