Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çorumspor SK Mersin İdman Ocağı
A Tactiek 532
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 46.4
matig Schieten solide
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco passt de bal met de wreef. Villaplane geeft een lange en hoge pass. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kaszowski passt de bal zonder na te denken. Arteaga rent richting de bal. Arteaga passt de bal met de wreef. Beretti rent richting de bal. Beretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Franco onderschept slim de pass. Fierbânţeanu onderschept slim de pass. Garczarczyk is nu in balbezit. Nascido no Brasil verovert de bal door een tackle van achteren. Nascido no Brasil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Porcalhota de bal. Franco rent richting de bal. Porcalhota onderschept slim de pass. Villaplane verovert de bal door een tackle van achteren. Villaplane schiet op doel. Kələntərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drăguţ heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Durden zal de hoekschop nemen. Kələntərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Franco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ geeft een lange en hoge pass. Eyzaguirre met een sublieme pass. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Nascido no Brasil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyrka rent richting de bal. Tyrka geeft een lange en hoge pass. Daar is Beretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beretti draait met de bal, schiet en ... Pétursson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Llumnica verovert de bal door een tackle van achteren. Llumnica met een sublieme pass. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - Mersin İdman Ocağı 0:1

43e minuut.
Inworp. Llumnica met een snelle inworp. Durden geeft een lange en hoge pass. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villaplane speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Arbeloa Coca kopt de bal weg. Tyrka heeft problemen om de bal te vangen. Beretti is nu in balbezit. Beretti haalt uit met een fantastische trap. Pârvan onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorumspor SK 57%, Mersin İdman Ocağı 43%.
Çorumspor SK - Mersin İdman Ocağı 0:1

56e minuut.
Tyrka probeert de bal met de borst te controleren. Eyzaguirre rent richting de bal. Eyzaguirre passt de bal in één keer door. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... Kələntərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Villaplane rent richting de bal. Daar is Tunçeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunçeri geeft de bal voor. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Tyrka met een sublieme pass. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti onderschept slim de pass. Beretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Fierbânţeanu passt de bal met de wreef. Franco probeert naar een medespeler te passen. Villaplane bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaplane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - Mersin İdman Ocağı 0:2

78e minuut.
Llumnica kopt de bal weg. Villaplane rent richting de bal. Tyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrka passt de bal in één keer door. Villaplane geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaplane verovert de bal door een tackle van achteren. Villaplane geeft een hoge lob. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap. Kələntərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu passt de bal met de wreef. Garczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascido no Brasil onderschept slim de pass. Nascido no Brasil geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Beretti probeert naar een medespeler te passen. Eyzaguirre is nu in balbezit. Eyzaguirre passt de bal zonder na te denken. Franco is nu in balbezit. Franco geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorumspor SK 65%, Mersin İdman Ocağı 35%.
Çorumspor SK - Mersin İdman Ocağı 0:2