Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çorumspor SK Semerkand FK
A Tactiek def
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 30.9
average Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Gençbaş met een sublieme pass. Kaçan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu begaat een overtreding. Fierbânţeanu krijgt een gele kaart. Kaçan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gençbaş met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gençbaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tyrka kan de bal niet met de borst controleren. Kaçan is nu in balbezit. Kaçan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Karaboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Törük verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Rački onderschept slim de pass. Rački passt de bal met de wreef. Kaszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszowski met een sublieme pass. Tyrka geeft de bal voor. Törük kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beretti is nu in balbezit. Beretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - Semerkand FK 1:0

27e minuut.
Kısakürek is nu in balbezit. Arbeloa Coca begaat een overtreding. Kısakürek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kısakürek met een snel genomen vrije trap. Porcalhota bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaçan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Gençbaş met de inworp. Kısakürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kısakürek geeft de bal voor. Kaçan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Danteng de bal. Camdan rent richting de bal. Camdan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorumspor SK 62%, Semerkand FK 38%.
Çorumspor SK - Semerkand FK 1:0

83e minuut.
Kısakürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Arbeloa Coca met een snelle inworp. Beretti probeert de bal met de borst te controleren. Beretti geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Törük kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorumspor SK 38%, Semerkand FK 62%.
Çorumspor SK - Semerkand FK 1:0