Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADIGÜZEL FC sekerczade
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 13.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Altuğra is nu in balbezit. Akyürek onderschept slim de pass. Akyürek passt de bal in één keer door. Laçin bereikt de bal nog maar net als eerste. Laçin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Yandımoğlu geeft de bal voor. Sal kopt de bal weg. Kolaycı rent richting de bal. Söğüt onderschept slim de pass. Söğüt schiet op doel. Çevik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Değirmencioğlu de bal. Çevik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Söğüt rent richting de bal. Söğüt passt de bal zonder na te denken. Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner schiet op doel. Değirmencioğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ADIGÜZEL FC - sekerczade 1:0

25e minuut.
Kulbilge rent richting de bal. Sal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüceşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapraz onderschept slim de pass. Çapraz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Süleymanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altuğra bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuğra passt de bal met de wreef. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Altuğra passt de bal in één keer door. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu speelt de bal door. Çalışkaner heeft problemen om de bal te vangen. Çalışkaner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADIGÜZEL FC 40%, sekerczade 60%.
ADIGÜZEL FC - sekerczade 1:0

49e minuut.
Altuğra geeft een hoge lob. Yüceşen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Söğüt is nu in balbezit. Söğüt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Değirmencioğlu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kulbilge met de inworp. Daar is Söğüt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sal rent richting de bal. Söğüt verovert de bal door een tackle van achteren. Söğüt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kolaycı rent richting de bal. Söğüt verovert de bal door een tackle van achteren. Söğüt probeert naar een medespeler te passen. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADIGÜZEL FC 47%, sekerczade 53%.
ADIGÜZEL FC - sekerczade 1:0