Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çorumspor SK LeicesterCity46
A Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 20.3
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Altıntaş kopt de bal weg. Hınzır bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaszowski. Kaszowski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Fierbânţeanu kopt de bal weg. Tundra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrka verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fierbânţeanu passt de bal met de wreef. Beretti is nu in balbezit. Beretti passt de bal zonder na te denken. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Orakçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kaszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszowski passt de bal in één keer door. Garczarczyk is nu in balbezit. Garczarczyk geeft een lange en hoge pass. Arbeloa Coca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Tyrka passt de bal in één keer door. Arbeloa Coca is nu in balbezit. Arbeloa Coca geeft de bal voor. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - LeicesterCity46 1:0

38e minuut.
Güçlü onderschept slim de pass. Güçlü geeft de bal voor. Atkın speelt de bal door. Uslu rent richting de bal. Uslu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rački met een snelle inworp. Tyrka speelt de bal door. Beretti speelt de bal door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - LeicesterCity46 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorumspor SK 39%, LeicesterCity46 61%.
Çorumspor SK - LeicesterCity46 2:0

52e minuut.
Tyrka met een sublieme pass. Kaszowski speelt de bal door. Arteaga rent richting de bal. Beretti is nu in balbezit. Beretti haalt uit met een fantastische trap. Orakçı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Garczarczyk geeft een hoge lob. Kar heeft problemen om de bal te vangen. Tyrka met een sublieme pass. Beretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fierbânţeanu kopt de bal weg. Rački probeert de bal met de borst te controleren. Güçlü begaat een overtreding. Güçlü krijgt een gele kaart. Rački is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rački zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Eker probeert de bal aan de voet te houden. Orakçı bokst de bal weg.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rački met de inworp. Arbeloa Coca geeft de bal voor. Arteaga maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kaszowski met een snelle inworp. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga geeft een hoge lob. Beretti springt en kopt de bal. Klungelig pakt Derman de bal. Orakçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Derman geeft een hoge lob. Beretti heeft problemen om de bal te vangen. Kar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti verovert de bal door een tackle van achteren. Beretti geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Rački rent richting de bal. Arbeloa Coca heeft problemen om de bal te vangen. Arbeloa Coca geeft de bal voor. Beretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Derman trapt de bal weg. Arbeloa Coca probeert naar een medespeler te passen. Beretti is nu in balbezit. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - LeicesterCity46 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorumspor SK 35%, LeicesterCity46 65%.
Çorumspor SK - LeicesterCity46 3:0