Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADIGÜZEL FC Mersin İdman Ocağı
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
4 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 39.2
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Eyzaguirre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villaplane komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Çapraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaplane onderschept slim de pass. Villaplane passt de bal met de wreef. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Erciyes rent richting de bal. Erciyes passt de bal zonder na te denken. Stylianou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kulbilge verovert de bal door een tackle van achteren. Białożyński probeert naar een medespeler te passen. Villaplane met een sublieme pass. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Altuğra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaplane onderschept slim de pass. Villaplane speelt de bal door. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou schiet op doel. Canyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Canyiğit speelt de bal door. Białożyński kopt de bal weg. Stylianou kan de bal niet met de borst controleren. Stylianou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szabat is nu in balbezit. Söğüt onderschept slim de pass. Söğüt passt de bal zonder na te denken. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Pétursson trapt de bal weg van het doel. Villaplane kopt de bal weg. Daar is Tunçeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunçeri schiet op doel. Canyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Apreotesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stylianou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianou passt de bal in één keer door. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADIGÜZEL FC - Mersin İdman Ocağı 0:1

27e minuut.
Süleymanoğlu geeft een hoge lob. Szabat kopt de bal weg. Tunçeri rent richting de bal. Stylianou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianou draait met de bal, schiet en ... Canyiğit bokst de bal weg. Tunçeri krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Canyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Canyiğit niet meer kan verder spelen. İzalmaz komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Lobeiras Sánchez geeft de bal voor. Inworp. Yandımoğlu met de inworp. Söğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Söğüt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szabat speelt de bal door. Białożyński speelt de bal door. Erciyes probeert de bal met de borst te controleren. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou draait met de bal, schiet en ... İzalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Lobeiras Sánchez geeft een hoge lob. Tunçeri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stylianou de bal onder controle te krijgen. Villaplane rent richting de bal. Villaplane draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADIGÜZEL FC - Mersin İdman Ocağı 0:2

41e minuut.
Yandımoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Lobeiras Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandımoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yandımoğlu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Çapraz rent richting de bal. Villaplane verovert de bal door een tackle van achteren. Villaplane speelt de bal door. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Durden is nu in balbezit. Klungelig pakt Durden de bal. Durden geeft een hoge lob. Stylianou rent richting de bal. Stylianou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADIGÜZEL FC - Mersin İdman Ocağı 0:3

45e minuut.
Çalışkaner rent richting de bal. Çalışkaner passt de bal met de wreef. Çapraz rent richting de bal. Stylianou onderschept slim de pass. Stylianou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADIGÜZEL FC - Mersin İdman Ocağı 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADIGÜZEL FC 75%, Mersin İdman Ocağı 25%.
ADIGÜZEL FC - Mersin İdman Ocağı 0:4

51e minuut.
Inworp. Çapraz met de inworp. Erciyes rent richting de bal. Stylianou onderschept slim de pass. Stylianou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. İzalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tunçeri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADIGÜZEL FC - Mersin İdman Ocağı 0:5

54e minuut.
Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erciyes rent richting de bal. Erciyes passt de bal met de wreef. Villaplane bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaplane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Szabat rent richting de bal. Szabat probeert naar een medespeler te passen. Stylianou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianou schiet op doel. İzalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADIGÜZEL FC - Mersin İdman Ocağı 0:6

60e minuut.
Altuğra bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat onderschept slim de pass. Szabat passt de bal met de wreef. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri draait met de bal, schiet en ... İzalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADIGÜZEL FC - Mersin İdman Ocağı 0:7

65e minuut.
Yandımoğlu met een snelle inworp. Söğüt geeft een lange en hoge pass. Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADIGÜZEL FC - Mersin İdman Ocağı 1:7

73e minuut.
Durden speelt de bal door. Villaplane heeft problemen om de bal te vangen. Villaplane speelt de bal door. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri geeft een lange en hoge pass. İzalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stylianou rent richting de bal. Stylianou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADIGÜZEL FC - Mersin İdman Ocağı 1:8

74e minuut.
Altuğra rent richting de bal. Altuğra speelt de bal door. Erciyes heeft problemen om de bal te vangen. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou schiet op doel. İzalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Stylianou rent richting de bal. Stylianou geeft de bal voor. Durden is nu in balbezit. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nascido no Brasil is nu in balbezit. Nascido no Brasil passt de bal in één keer door. Villaplane met een sublieme pass. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Białożyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caramarin komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri geeft de bal voor. Beyaz heeft problemen om de bal te vangen. Stylianou rent richting de bal. Stylianou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Güney probeert naar een medespeler te passen. Beyaz rent richting de bal. Tunçeri verovert de bal door een tackle van achteren. Tunçeri draait met de bal, schiet en ... İzalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADIGÜZEL FC - Mersin İdman Ocağı 1:9

86e minuut.
Söğüt met een sublieme pass. Daar is Çalışkaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stylianou rent richting de bal. Stylianou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADIGÜZEL FC 83%, Mersin İdman Ocağı 17%.
ADIGÜZEL FC - Mersin İdman Ocağı 1:9