Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mersin İdman Ocağı ADIGÜZEL FC
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 16.5
very good Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Altuğra onderschept slim de pass. Altuğra probeert naar een medespeler te passen. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - ADIGÜZEL FC 1:0

5e minuut.
Stylianou onderschept slim de pass. Stylianou speelt de bal door. Altuğra rent richting de bal. Tunçeri verovert de bal door een tackle van achteren. Tunçeri draait met de bal, schiet en ... Canyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Torppala rent richting de bal. Torppala passt de bal zonder na te denken. Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - ADIGÜZEL FC 2:0

17e minuut.
Daar is Tunçeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güney verovert de bal door een tackle van achteren. Güney met een sublieme pass. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - ADIGÜZEL FC 3:0

18e minuut.
Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianou verovert de bal door een tackle van achteren. Çapraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianou verovert de bal door een tackle van achteren. Stylianou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lobeiras Sánchez geeft een lange en hoge pass. Durden kopt de bal weg. Tunçeri is nu in balbezit. Stylianou rent richting de bal. Stylianou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - ADIGÜZEL FC 4:0

25e minuut.
Apreotesei speelt de bal door. Stylianou rent richting de bal. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri schiet op doel. Beyaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villaplane neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beyaz kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Güney met een harde bal richting middenveld. Nascido no Brasil kopt de bal weg. Erciyes is nu in balbezit. Villaplane verovert de bal door een tackle van achteren. Villaplane geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Torppala de bal. Torppala kopt de bal weg. Tunçeri is nu in balbezit. Daar is Tunçeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - ADIGÜZEL FC 5:0

31e minuut.
Nascido no Brasil passt de bal zonder na te denken. Villaplane rent richting de bal. Villaplane geeft een lange en hoge pass. Tunçeri heeft problemen om de bal te vangen. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Çapraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianou onderschept slim de pass. Stylianou speelt de bal door. Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - ADIGÜZEL FC 6:0

34e minuut.
Çalışkaner heeft problemen om de bal te vangen. Stylianou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianou passt de bal zonder na te denken. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - ADIGÜZEL FC 7:0

38e minuut.
Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Villaplane de bal. Villaplane schiet op doel. Canyiğit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - ADIGÜZEL FC 8:0

39e minuut.
Stylianou bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Altuğra zijn tegenspeler op de grond. Stylianou raakt geblesseerd tijdens het duel. Torppala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tunçeri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lobeiras Sánchez kopt de bal weg. Tunçeri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altuğra. Altuğra krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Şah rent richting de bal. Çalışkaner rent richting de bal. Met opzet legt Lobeiras Sánchez zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lobeiras Sánchez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mersin İdman Ocağı 28%, ADIGÜZEL FC 72%.
Mersin İdman Ocağı - ADIGÜZEL FC 8:0

46e minuut.
Güney met een sublieme pass. Villaplane bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaplane geeft een hoge lob. Tunçeri springt en kopt de bal. Canyiğit probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - ADIGÜZEL FC 9:0

53e minuut.
Apreotesei kopt de bal weg. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou passt de bal met de wreef. Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - ADIGÜZEL FC 10:0

62e minuut.
Durden rent richting de bal. Durden geeft een lange en hoge pass. Daar is Çapraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Szabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei geeft een lange en hoge pass. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Beyaz kopt de bal weg. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Torppala is nu in balbezit. Torppala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Altuğra de bal. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Canyiğit trapt de bal weg. Nascido no Brasil kopt de bal weg. Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Durden is nu in balbezit. Durden geeft de bal voor. Klungelig pakt Tunçeri de bal. Canyiğit bokst de bal weg. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mersin İdman Ocağı - ADIGÜZEL FC 11:0

84e minuut.
Canyiğit trapt de bal weg. Torppala kopt de bal weg. Tunçeri probeert de bal aan de voet te houden. Stylianou rent richting de bal. Stylianou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Torppala verovert de bal door een tackle van achteren. Torppala geeft de bal voor. Altuğra probeert de bal aan de voet te houden. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mersin İdman Ocağı 30%, ADIGÜZEL FC 70%.
Mersin İdman Ocağı - ADIGÜZEL FC 11:0