Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sekerczade Beware
Normal Tactiek neww
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 44.2
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Akgül de bal onder controle te krijgen. Pençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili draait met de bal, schiet en ... Çevik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:1

4e minuut.
Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili geeft een hoge lob. Değirmencioğlu rent richting de bal. Michelin onderschept slim de pass. Michelin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:2

6e minuut.
Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin draait met de bal, schiet en ... Değirmencioğlu probeert de bal aan de voet te houden. Hananshvili krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Değirmencioğlu geeft een hoge lob. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török passt de bal met de wreef. Costescu heeft problemen om de bal te vangen. Costescu haalt uit met een fantastische trap. Çevik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gabrian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Değirmencioğlu probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gabrian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Michelin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Plisnić verovert de bal door een tackle van achteren. Plisnić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pençe de bal. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili schiet op doel. Çevik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:3

18e minuut.
Török probeert naar een medespeler te passen. Gabrian rent richting de bal. Gabrian geeft een hoge lob. Hananshvili krijgt zijn hoofd ertegen. Çevik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:4

22e minuut.
Daar is Brendler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brendler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Değirmencioğlu de bal. Costescu is nu in balbezit. Costescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Akgül kopt de bal weg. Török speelt de bal door. Micsoniu geeft de bal voor. Michelin is nu in balbezit. Michelin geeft een hoge lob. Çevik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:5

32e minuut.
Droesbeke rent richting de bal. Plisnić geeft een lange en hoge pass. Değirmencioğlu is nu in balbezit. Michelin onderschept slim de pass. Michelin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:6

34e minuut.
Török met een sublieme pass. Brendler is nu in balbezit. Brendler geeft de bal voor. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gabrian neemt de hoekschop. Michelin kopt de bal weg. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili draait met de bal, schiet en ... Çevik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:7

38e minuut.
Inworp. Brendler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hananshvili geeft de bal voor. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sekerczade 87%, Beware 13%.
sekerczade - Beware 0:8

50e minuut.
Micsoniu passt de bal in één keer door. Gabrian rent richting de bal. Gabrian geeft de bal voor. Michelin is nu in balbezit. Michelin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili schiet op doel. Pençe probeert de bal aan de voet te houden. Çevik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:9

56e minuut.
Droesbeke geeft een hoge lob. Değirmencioğlu is nu in balbezit. Michelin onderschept slim de pass. Michelin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:10

58e minuut.
Elma bereikt de bal nog maar net als eerste. Droesbeke onderschept slim de pass. Droesbeke probeert naar een medespeler te passen. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:11

62e minuut.
Birten heeft problemen om de bal te vangen. Török rent richting de bal. Török passt de bal in één keer door. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin geeft een hoge lob. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Costescu passt de bal in één keer door. Michelin rent richting de bal. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili draait met de bal, schiet en ... Çevik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:12

68e minuut.
Brendler is nu in balbezit. Brendler met een sublieme pass. Costescu rent richting de bal. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Costescu is nu in balbezit. Costescu met een sublieme pass. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin passt de bal zonder na te denken. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili draait met de bal, schiet en ... Çevik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:13

82e minuut.
Değirmencioğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gabrian met een snelle inworp. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin geeft een hoge lob. Çevik bokst de bal weg.

84e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Costescu rent richting de bal. Birten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birten krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu passt de bal met de wreef. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili schiet op doel. Çevik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Beware 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sekerczade 80%, Beware 20%.
sekerczade - Beware 0:14