Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çorumspor SK ADIGÜZEL FC
A Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 18.6
adequate Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Garczarczyk is nu in balbezit. Garczarczyk geeft een hoge lob. Güney is nu in balbezit. Beretti verovert de bal door een tackle van achteren. Beretti draait met de bal, schiet en ... Canyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti is nu in balbezit. Beretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - ADIGÜZEL FC 1:0

9e minuut.
Söğüt heeft problemen om de bal te vangen. Çapraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti onderschept slim de pass. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Çapraz is nu in balbezit. Beretti onderschept slim de pass. Beretti passt de bal in één keer door. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Beyaz kopt de bal weg. Arbeloa Coca rent richting de bal. Arbeloa Coca geeft de bal voor. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Çapraz rent richting de bal. Çapraz speelt de bal door. Söğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner rent richting de bal. Çalışkaner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tyrka met een sublieme pass. Beretti heeft problemen om de bal te vangen. Beretti met een sublieme pass. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - ADIGÜZEL FC 2:0

25e minuut.
Daar is Beretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beretti passt de bal in één keer door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Beyaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tyrka kopt de bal weg. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuğra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arteaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyrka neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Fierbânţeanu is nu in balbezit. Fierbânţeanu geeft een lange en hoge pass. Erciyes rent richting de bal. Beretti verovert de bal door een tackle van achteren. Beretti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga passt de bal met de wreef. Beretti is nu in balbezit. Beretti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorumspor SK 30%, ADIGÜZEL FC 70%.
Çorumspor SK - ADIGÜZEL FC 2:0

51e minuut.
Beretti passt de bal in één keer door. Tyrka rent richting de bal. Çapraz rent richting de bal. Tyrka verovert de bal door een tackle van achteren. Tyrka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kaszowski rent richting de bal. Kaszowski geeft een hoge lob. Daar is Tyrka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beretti is nu in balbezit. Beretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Altuğra bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuğra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rački zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arbeloa Coca geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Güney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Beyaz geeft een lange en hoge pass. Güney probeert de bal aan de voet te houden. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorumspor SK 31%, ADIGÜZEL FC 69%.
Çorumspor SK - ADIGÜZEL FC 2:0