Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semerkand FK sekerczade
def Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Gençbaş is nu in balbezit. Gençbaş passt de bal in één keer door. Camdan rent richting de bal. Camdan draait met de bal, schiet en ... Pençe probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
İskele heeft problemen om de bal te vangen. Gençbaş speelt de bal door. Pençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Camdan verovert de bal door een tackle van achteren. Camdan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Çevik met een harde bal richting middenveld. Akyürek heeft problemen om de bal te vangen. Akyürek geeft de bal voor. Saganowski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gençbaş geeft een lange en hoge pass. Camdan is nu in balbezit. Camdan geeft een lange en hoge pass. Ulusoy rent richting de bal. Ulusoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gençbaş heeft problemen om de bal te vangen. Ulusoy is nu in balbezit. Camdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulusoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulusoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Birten met een sublieme pass. Laçin rent richting de bal. Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Laçin onderschept slim de pass. Laçin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Akyürek rent richting de bal. Gençbaş onderschept slim de pass. Laçin onderschept slim de pass. Laçin draait met de bal, schiet en ... Gmyrek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Akgül is nu in balbezit. Camdan onderschept slim de pass. Ulusoy is nu in balbezit. Ulusoy haalt uit met een fantastische trap. Değirmencioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semerkand FK 39%, sekerczade 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Semerkand FK - sekerczade 0:0

53e minuut.
Danteng geeft een hoge lob. Pençe heeft problemen om de bal te vangen. Değirmencioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulusoy onderschept slim de pass. Ulusoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semerkand FK - sekerczade 1:0

63e minuut.
Gençbaş rent richting de bal. Gençbaş met een sublieme pass. Pençe rent richting de bal. Camdan verovert de bal door een tackle van achteren. Camdan draait met de bal, schiet en ... Çevik bokst de bal weg.

75e minuut.
Gençbaş passt de bal zonder na te denken. Ulusoy probeert de bal aan de voet te houden. Camdan rent richting de bal. Ulusoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulusoy haalt uit met een fantastische trap. Çevik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ulusoy passt de bal in één keer door. Camdan rent richting de bal. Sal rent richting de bal. Camdan onderschept slim de pass. Camdan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ulusoy heeft problemen om de bal te vangen. Gençbaş is nu in balbezit. Gençbaş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pençe de bal onder controle te krijgen. Çevik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semerkand FK - sekerczade 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semerkand FK 24%, sekerczade 76%.
Semerkand FK - sekerczade 2:0