Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beware emirhannn
neww Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
10% Spel op eigen helft 90%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Gabrian rent richting de bal. Gabrian geeft de bal voor. Tuğral kopt de bal weg. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ertuğrul trapt de bal weg van het doel. Plisnić kopt de bal weg. Manteca rent richting de bal. Manteca schiet op doel. Ertuğrul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 1:0

10e minuut.
Plisnić geeft de bal voor. Hananshvili kopt de bal weg. Michelin heeft problemen om de bal te vangen. Michelin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 2:0

12e minuut.
Brendler met een sublieme pass. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin geeft de bal voor. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 3:0

12e minuut.
Oktay probeert naar een medespeler te passen. Elbiz rent richting de bal. Hananshvili onderschept slim de pass. Hananshvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 4:0

17e minuut.
Akyürek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Şahintuğ de bal onder controle te krijgen. Brendler is nu in balbezit. Brendler geeft een lange en hoge pass. Hananshvili krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin draait met de bal, schiet en ... Ertuğrul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 5:0

24e minuut.
Török geeft de bal voor. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin geeft de bal voor. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili schiet op doel. Ertuğrul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michelin rent richting de bal. Michelin haalt uit met een fantastische trap. Ertuğrul maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrian geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 6:0

30e minuut.
Klungelig pakt Elbiz de bal. Elbiz met een sublieme pass. Brendler met een sublieme pass. Michelin rent richting de bal. Michelin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 7:0

31e minuut.
Demirtaş is nu in balbezit. Hananshvili verovert de bal door een tackle van achteren. Hananshvili probeert de bal met de borst te controleren. Hananshvili geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 8:0

32e minuut.
Elbiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Manteca verovert de bal door een tackle van achteren. Manteca geeft de bal voor. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ertuğrul probeert naar een medespeler te passen. Brendler kopt de bal weg. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin haalt uit met een fantastische trap. Ertuğrul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 9:0

40e minuut.
Sepici rent richting de bal. Brendler verovert de bal door een tackle van achteren. Brendler passt de bal zonder na te denken. Manteca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manteca haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Plisnić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Imschweiler komt het veld opgelopen. Ertuğrul met een harde bal richting middenveld. Akyürek kopt de bal weg. Michelin is nu in balbezit. Michelin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 10:0

43e minuut.
Imschweiler met een sublieme pass. Manteca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili speelt de bal door. Daar is Michelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beware 11%, emirhannn 89%.
Beware - emirhannn 11:0

46e minuut.
Oktay rent richting de bal. Oktay passt de bal met de wreef. Daar is Sepici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Ertuğrul trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brendler met een snelle inworp. Manteca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manteca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ertuğrul werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap. Ertuğrul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 12:0

50e minuut.
Tuğral geeft een lange en hoge pass. Török rent richting de bal. Török geeft een lange en hoge pass. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Manteca bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin is nu in balbezit. Michelin passt de bal in één keer door. Hananshvili heeft problemen om de bal te vangen. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap. Ertuğrul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Clouet geeft de bal voor. Aktimuroğlu kopt de bal weg. Sepici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michelin rent richting de bal. Michelin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Brendler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Demirtaş is nu in balbezit. Demirtaş geeft de bal voor. Daar is Clouet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clouet geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hananshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tuğral geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Manteca de bal onder controle te krijgen. Imschweiler kopt de bal weg. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Droesbeke komt het veld opgelopen. Tuğlu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ertuğrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğral is nu in balbezit. Ertuğrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili onderschept slim de pass. Hananshvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 13:0

71e minuut.
Akyürek heeft problemen om de bal te vangen. Tuğlu rent richting de bal. Daar is Imschweiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tuğral is nu in balbezit. Hananshvili onderschept slim de pass. Tuğlu rent richting de bal. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Tuğlu draait met de bal, schiet en ... Aktimuroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akyürek kopt de bal weg. Aktimuroğlu probeert de bal met de borst te controleren. Demirtaş rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Imschweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschweiler is nu in balbezit. Imschweiler haalt uit met een fantastische trap. Ertuğrul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 14:0

77e minuut.
Tuğral raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Turanoğlu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Brendler met een sublieme pass. Imschweiler speelt de bal door. Török speelt de bal door. Hananshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu schiet op doel. Ertuğrul maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

87e minuut.
Manteca heeft problemen om de bal te vangen. Manteca geeft de bal voor. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Ertuğrul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - emirhannn 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beware 8%, emirhannn 92%.
Beware - emirhannn 15:0