Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeicesterCity46 Beware
Normal Tactiek neww
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 41.9
poor Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Brendler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Török geeft een hoge lob. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili draait met de bal, schiet en ... Orakçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin haalt uit met een fantastische trap. Derman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:1

9e minuut.
Manteca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manteca geeft de bal voor. Hananshvili heeft problemen om de bal te vangen. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:2

10e minuut.
Atkın probeert naar een medespeler te passen. Clouet rent richting de bal. Clouet geeft een hoge lob. Michelin rent richting de bal. Michelin passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:3

15e minuut.
Clouet geeft de bal voor. Daar is Hananshvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hananshvili passt de bal met de wreef. Michelin is nu in balbezit. Michelin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hananshvili passt de bal zonder na te denken. Michelin rent richting de bal. Derman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Derman krijgt een gele kaart. Altıntaş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tantanacı komt het veld opgelopen. Hananshvili neemt de penalty, wat een uithaal! Orakçı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:4

21e minuut.
Güçlü rent richting de bal. Brendler verovert de bal door een tackle van achteren. Brendler passt de bal zonder na te denken. Hananshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:5

26e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Manteca rent richting de bal. Manteca met een sublieme pass. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:6

27e minuut.
Karaali bereikt de bal nog maar net als eerste. Manteca onderschept slim de pass. Derman is nu in balbezit. Manteca rent richting de bal. Manteca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hananshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili speelt de bal door. Michelin is nu in balbezit. Michelin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:7

30e minuut.
Kar verovert de bal door een tackle van achteren. Brendler onderschept slim de pass. Brendler speelt de bal door. Michelin is nu in balbezit. Michelin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:8

35e minuut.
Török passt de bal zonder na te denken. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler probeert naar een medespeler te passen. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin schiet op doel. Orakçı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kangashauta geeft een lange en hoge pass. Michelin rent richting de bal. Michelin speelt de bal door. Manteca probeert de bal met de borst te controleren. Manteca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Orakçı speelt de bal door. Inworp. Brendler met een snelle inworp. Tundra bereikt de bal nog maar net als eerste. Manteca geeft een hoge lob. Orakçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin schiet op doel. Orakçı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Inworp. Atkın met een snelle inworp. Imschweiler met een sublieme pass. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Derman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brendler met een snelle inworp. Manteca is nu in balbezit. Manteca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeicesterCity46 87%, Beware 13%.
LeicesterCity46 - Beware 0:8

47e minuut.
Orakçı probeert naar een medespeler te passen. Gabrian speelt de bal door. Daar is Tundra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manteca rent richting de bal. Manteca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Brendler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Török rent richting de bal. Török passt de bal in één keer door. Michelin rent richting de bal. Michelin haalt uit met een fantastische trap. Orakçı bokst de bal weg.

50e minuut.
Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Tundra is nu in balbezit. Török begaat een overtreding. Török krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Tundra probeert de bal aan de voet te houden. Manteca kopt de bal weg. Derman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili verovert de bal door een tackle van achteren. Hananshvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:9

55e minuut.
Gabrian speelt de bal door. Derman bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin verovert de bal door een tackle van achteren. Michelin schiet op doel. Orakçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Török rent richting de bal. Török geeft een hoge lob. Hananshvili heeft problemen om de bal te vangen. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:10

58e minuut.
Kar is nu in balbezit. Michelin verovert de bal door een tackle van achteren. Michelin probeert naar een medespeler te passen. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Török rent richting de bal. Török met een sublieme pass. Brendler geeft de bal voor. Hananshvili heeft problemen om de bal te vangen. Hananshvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:11

66e minuut.
Kangashauta geeft de bal voor. Manteca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manteca passt de bal met de wreef. Michelin is nu in balbezit. Michelin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Eker met een harde bal richting middenveld. Micsoniu geeft een lange en hoge pass. Daar is Derman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin schiet op doel. Orakçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:12

73e minuut.
Güçlü heeft problemen om de bal te vangen. Török verovert de bal door een tackle van achteren. Török geeft een lange en hoge pass. Hananshvili rent richting de bal. Hananshvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:13

75e minuut.
Tundra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manteca is nu in balbezit. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin haalt uit met een fantastische trap. Eker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:14

77e minuut.
Török kopt de bal weg. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler passt de bal met de wreef. Hananshvili is nu in balbezit. Hananshvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Brendler onderschept slim de pass. Brendler speelt de bal door. Derman bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin onderschept slim de pass. Michelin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Brendler probeert de bal aan de voet te houden. Brendler probeert naar een medespeler te passen. Hananshvili heeft problemen om de bal te vangen. Hananshvili haalt uit met een fantastische trap. Orakçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeicesterCity46 - Beware 0:15

88e minuut.
Gabrian is nu in balbezit. Gabrian geeft een hoge lob. Hınzır probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manteca is nu in balbezit. Manteca haalt uit met een fantastische trap. Orakçı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeicesterCity46 87%, Beware 13%.
LeicesterCity46 - Beware 0:15