Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sekerczade Çorumspor SK
Normal Tactiek A
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 29.4
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Arbeloa Coca met een sublieme pass. Akgül is nu in balbezit. Tyrka met een sublieme pass. Arteaga rent richting de bal. Arteaga schiet op doel. Çevik bokst de bal weg.

10e minuut.
Garczarczyk geeft een hoge lob. Değirmencioğlu probeert naar een medespeler te passen. Pençe heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Çorumspor SK 0:1

15e minuut.
Kaszowski is nu in balbezit. Kaszowski geeft een lange en hoge pass. Akgül heeft problemen om de bal te vangen. Beretti rent richting de bal. Beretti geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Çorumspor SK 0:2

19e minuut.
Sal is nu in balbezit. Kaszowski onderschept slim de pass. Kaszowski speelt de bal door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Pençe met een harde bal richting middenveld. Tyrka kopt de bal weg. Arteaga rent richting de bal. Arteaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Çorumspor SK 0:3

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Pençe de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaszowski neemt de hoekschop. Tyrka is nu in balbezit. Tyrka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Birten geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arbeloa Coca met de inworp. Rački bereikt de bal nog maar net als eerste. Rački geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Çorumspor SK 0:4

45e minuut.
Arbeloa Coca speelt de bal door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sal. Sal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sekerczade 75%, Çorumspor SK 25%.
sekerczade - Çorumspor SK 0:4

58e minuut.
Arbeloa Coca probeert naar een medespeler te passen. Çevik probeert naar een medespeler te passen. Fierbânţeanu kopt de bal weg. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
İskele is nu in balbezit. Arbeloa Coca onderschept slim de pass. Arbeloa Coca geeft een hoge lob. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrka geeft een lange en hoge pass. Kaszowski probeert naar een medespeler te passen. Beretti heeft problemen om de bal te vangen. Beretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Çorumspor SK 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sekerczade 69%, Çorumspor SK 31%.
sekerczade - Çorumspor SK 0:5