Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çorumspor SK sekerczade
A Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 14.1
redelijk Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Beretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti passt de bal in één keer door. Daar is Yüceşen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kaszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszowski geeft een hoge lob. Daar is Beretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Çevik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Arbeloa Coca passt de bal in één keer door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmencioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Beretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti geeft de bal voor. Sal heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - sekerczade 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorumspor SK 38%, sekerczade 62%.
Çorumspor SK - sekerczade 1:0

48e minuut.
Tyrka rent richting de bal. Tyrka passt de bal met de wreef. Daar is Pençe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beretti rent richting de bal. Beretti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Sal is nu in balbezit. Kaszowski onderschept slim de pass. Kaszowski passt de bal met de wreef. Beretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Değirmencioğlu geeft een hoge lob. Inworp. Arbeloa Coca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rački bereikt de bal nog maar net als eerste. Rački geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Akyürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Fierbânţeanu geeft een hoge lob. Beretti rent richting de bal. Beretti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Çevik trapt de bal weg van het doel. Tyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrka met een sublieme pass. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tyrka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kaszowski de bal. Kaszowski speelt de bal door. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - sekerczade 2:0

77e minuut.
Çevik met een harde bal richting middenveld. Tyrka kopt de bal weg. Değirmencioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Beretti onderschept slim de pass. Beretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - sekerczade 3:0

79e minuut.
Beretti passt de bal zonder na te denken. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüceşen maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yüceşen naar de kleedkamers voor een vroege douche. Arteaga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

89e minuut.
Tyrka heeft problemen om de bal te vangen. Tyrka speelt de bal door. Değirmencioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Beretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti haalt uit met een fantastische trap. Çevik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - sekerczade 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorumspor SK 23%, sekerczade 77%.
Çorumspor SK - sekerczade 4:0