Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sekerczade Mersin İdman Ocağı
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.6 gemiddelde waardering 39.5
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Laçin passt de bal met de wreef. Değirmencioğlu rent richting de bal. Değirmencioğlu geeft de bal voor. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Mersin İdman Ocağı 0:1

5e minuut.
Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri passt de bal in één keer door. Akgül is nu in balbezit. Stylianou onderschept slim de pass. Stylianou haalt uit met een fantastische trap. Çevik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nascido no Brasil zal de hoekschop nemen. Çevik met een sublieme pass. Torppala kopt de bal weg. Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çevik trapt de bal weg van het doel. Torppala kopt de bal weg. Tunçeri probeert de bal met de borst te controleren. Tunçeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Mersin İdman Ocağı 0:2

11e minuut.
Nascido no Brasil geeft de bal voor. Değirmencioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri schiet op doel. Pençe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Mersin İdman Ocağı 0:3

20e minuut.
Llumnica rent richting de bal. Llumnica geeft de bal voor. Daar is Değirmencioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Birten kan de bal niet met de borst controleren. Stylianou is nu in balbezit. Değirmencioğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stylianou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torppala legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nascido no Brasil geeft de bal voor. Sal probeert de bal aan de voet te houden. Tunçeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Mersin İdman Ocağı 0:4

30e minuut.
Akgül is nu in balbezit. Nascido no Brasil verovert de bal door een tackle van achteren. Nascido no Brasil speelt de bal door. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap. Çevik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pençe de bal. Değirmencioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri verovert de bal door een tackle van achteren. Tunçeri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Llumnica kopt de bal weg. Klungelig pakt Değirmencioğlu de bal. Stylianou rent richting de bal. Stylianou schiet op doel. Çevik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Mersin İdman Ocağı 0:5

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durden met de inworp. Sal is nu in balbezit. Tunçeri verovert de bal door een tackle van achteren. Tunçeri geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Çevik met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Llumnica de bal. Llumnica geeft de bal voor. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri schiet op doel. Çevik bokst de bal weg. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou haalt uit met een fantastische trap. Çevik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Mersin İdman Ocağı 0:6

45e minuut.
Akgül is nu in balbezit. Birten speelt de bal door. Daar is Torppala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stylianou rent richting de bal. Stylianou schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sekerczade 81%, Mersin İdman Ocağı 19%.
sekerczade - Mersin İdman Ocağı 0:6

49e minuut.
Sal met een sublieme pass. Daar is Değirmencioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Değirmencioğlu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Villaplane passt de bal met de wreef. Torppala bereikt de bal nog maar net als eerste. Torppala met een sublieme pass. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Yüceşen de bal. Yüceşen geeft een hoge lob. Daar is Caramarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laçin is nu in balbezit. Laçin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nascido no Brasil passt de bal in één keer door. Yüceşen is nu in balbezit. Yüceşen probeert naar een medespeler te passen. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nascido no Brasil probeert naar een medespeler te passen. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou schiet op doel. Tunçeri heeft problemen om de bal te vangen. Tunçeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Mersin İdman Ocağı 0:7

73e minuut.
Villaplane met een snelle inworp. Nascido no Brasil is nu in balbezit. Nascido no Brasil geeft een lange en hoge pass. Durden probeert de bal aan de voet te houden. Tunçeri probeert naar een medespeler te passen. Çevik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stylianou rent richting de bal. Stylianou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Mersin İdman Ocağı 0:8

74e minuut.
Durden probeert naar een medespeler te passen. Dahlhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlhoff geeft een hoge lob. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Stylianou is nu in balbezit. Torppala bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgül tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akgül krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Torppala is nu in balbezit. Torppala haalt uit met een fantastische trap. Pençe probeert de bal met de borst te controleren. Stylianou rent richting de bal. Stylianou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Mersin İdman Ocağı 0:9

82e minuut.
Tunçeri passt de bal zonder na te denken. Durden geeft de bal voor. Stylianou is nu in balbezit. Stylianou haalt uit met een fantastische trap. Çevik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Mersin İdman Ocağı 0:10

84e minuut.
Akyürek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Llumnica. Akyürek raakt geblesseerd tijdens het duel. Yüceşen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pétursson speelt de bal door. Stylianou kopt de bal weg. Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Elma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden probeert naar een medespeler te passen. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Yüceşen probeert naar een medespeler te passen. Stylianou probeert naar een medespeler te passen. Tunçeri is nu in balbezit. Tunçeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sekerczade - Mersin İdman Ocağı 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sekerczade 65%, Mersin İdman Ocağı 35%.
sekerczade - Mersin İdman Ocağı 0:11