Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çorumspor SK emirhannn
A Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 14.5
adequate Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tyrka passt de bal zonder na te denken. Beretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti geeft een lange en hoge pass. Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu geeft een lange en hoge pass. Dalyan probeert de bal aan de voet te houden. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Arbeloa Coca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Beretti de bal. Beretti passt de bal zonder na te denken. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - emirhannn 1:0

15e minuut.
Aktimuroğlu kopt de bal weg. Kaszowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yüceses verovert de bal door een tackle van achteren. Tyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kaszowski met een snelle inworp. Fierbânţeanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Akyürek de bal. Tyrka rent richting de bal. Tyrka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Kaszowski met een sublieme pass. Beretti rent richting de bal. Aktimuroğlu is nu in balbezit. Beretti onderschept slim de pass. Beretti haalt uit met een fantastische trap. Ertuğrul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arteaga maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Yüceses geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaszowski met de inworp. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Akyürek heeft problemen om de bal te vangen. Arbeloa Coca is nu in balbezit. Arbeloa Coca passt de bal in één keer door. Beretti is nu in balbezit. Beretti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrka passt de bal zonder na te denken. Aktimuroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti onderschept slim de pass. Beretti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Aktimuroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktimuroğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arbeloa Coca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beretti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tyrka probeert naar een medespeler te passen. Yüceses rent richting de bal. Yüceses passt de bal met de wreef. Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorumspor SK 21%, emirhannn 79%.
Çorumspor SK - emirhannn 1:0

47e minuut.
Elbiz probeert naar een medespeler te passen. Şahintuğ rent richting de bal. Şahintuğ passt de bal met de wreef. Boyraz rent richting de bal. Boyraz draait met de bal, schiet en ... Kələntərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Rački verovert de bal door een tackle van achteren. Rački geeft de bal voor. Arteaga rent richting de bal. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Ertuğrul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - emirhannn 2:0

65e minuut.
Boyraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti onderschept slim de pass. Beretti passt de bal met de wreef. Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Akyürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeloa Coca verovert de bal door een tackle van achteren. Arbeloa Coca passt de bal met de wreef. Beretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beretti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kaszowski probeert naar een medespeler te passen. Garczarczyk rent richting de bal. Garczarczyk geeft een hoge lob. Tyrka is nu in balbezit. Tyrka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorumspor SK - emirhannn 3:0

80e minuut.
Yüceses heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga met een sublieme pass. Beretti is nu in balbezit. Beretti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kaszowski geeft een lange en hoge pass. Akyürek heeft problemen om de bal te vangen. Beretti rent richting de bal. Beretti draait met de bal, schiet en ... Aktimuroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ertuğrul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorumspor SK 39%, emirhannn 61%.
Çorumspor SK - emirhannn 3:0