Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Treetopspark Alex Juniors
433 alper Tactiek dexter-kupa2
57% Balbezit 43%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.2 gemiddelde waardering 35.7
weak Schieten poor
average Passen adequate
poor Verdedigen average


6e minuut.
Capitán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Docando de bal. Asaf speelt de bal door. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Alex Juniors 0:1

13e minuut.
Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Urbánek met een sublieme pass. Botto geeft een hoge lob. Marty rent richting de bal. Marty geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Yanguela is nu in balbezit. Çağıran rent richting de bal. Ağadan onderschept slim de pass. Yanguela geeft de bal voor. Magro maakt een snoekduik en kopt de bal. Uccelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Treetopspark 53%, Alex Juniors 47%.
FC Treetopspark - Alex Juniors 0:1

60e minuut.
Dzieciuch verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieciuch passt de bal zonder na te denken. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk draait met de bal, schiet en ... Docando probeert de bal aan de voet te houden. Machado bokst de bal weg.

64e minuut.
Martel kopt de bal weg. Kutluk heeft problemen om de bal te vangen. Pula rent richting de bal. Kutluk onderschept slim de pass. Kutluk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Marty is nu in balbezit. Marty geeft de bal voor. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap. Uccelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Treetopspark - Alex Juniors 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Treetopspark 57%, Alex Juniors 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Treetopspark - Alex Juniors 1:1