Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOFİCANLAR FK FC Treetopspark
Normal Tactiek 433 alper
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Ağadan passt de bal zonder na te denken. Taşkınalper rent richting de bal. Taşkınalper probeert naar een medespeler te passen. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Yanguela passt de bal in één keer door. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Öncel ... Strafschop! Öncel krijgt een gele kaart. Marty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magro legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Özbey bokst de bal weg. Paal! Özbey met een sublieme pass. Urbánek kopt de bal weg. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SOFİCANLAR FK - FC Treetopspark 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Magro de bal. Marty is nu in balbezit. Marty passt de bal met de wreef. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap. Özbey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Öncel geeft een hoge lob. Botto is nu in balbezit. Botto geeft een lange en hoge pass. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Özbey trapt de bal weg van het doel. Urbánek kopt de bal weg. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yanguela is nu in balbezit. Yanguela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğsavul verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğsavul passt de bal met de wreef. Kavuran rent richting de bal. Kavuran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Marty passt de bal in één keer door. Yanguela is nu in balbezit. Yanguela passt de bal met de wreef. Magro is nu in balbezit. Derli controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Yoğurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper is nu in balbezit. Taşkınalper probeert naar een medespeler te passen. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ... Özbey bokst de bal weg. Marty rent richting de bal. Marty geeft de bal voor. Yanguela kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bıkmaz met een harde bal richting middenveld. Ağadan kopt de bal weg. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Ezer de bal. Inworp. Botto met de inworp. Urbánek speelt de bal door. Marty geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bıkmaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağadan met een snelle inworp. Yanguela is nu in balbezit. Yanguela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Urbánek probeert naar een medespeler te passen. Marty rent richting de bal. Marty met een sublieme pass. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOFİCANLAR FK - FC Treetopspark 0:2

42e minuut.
Yoğurtçu rent richting de bal. Marty verovert de bal door een tackle van achteren. Marty probeert naar een medespeler te passen. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Marty probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Magro de bal. Taşkınalper is nu in balbezit. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Efe bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro onderschept slim de pass. Magro passt de bal met de wreef. Yanguela is nu in balbezit. Yanguela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOFİCANLAR FK - FC Treetopspark 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOFİCANLAR FK 81%, FC Treetopspark 19%.
SOFİCANLAR FK - FC Treetopspark 0:3

50e minuut.
Martel onderschept slim de pass. Tuğsavul verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğsavul passt de bal in één keer door. Gücenmez rent richting de bal. Gücenmez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Magro krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botto met de inworp. Urbánek rent richting de bal. Urbánek passt de bal zonder na te denken. Marty geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Martel is nu in balbezit. Martel geeft de bal voor. Yanguela speelt de bal door. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOFİCANLAR FK - FC Treetopspark 0:4

79e minuut.
Botto probeert naar een medespeler te passen. Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbánek onderschept slim de pass. Marty rent richting de bal. Marty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Taşkınalper probeert naar een medespeler te passen. Urbánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbánek passt de bal met de wreef. Marty rent richting de bal. Marty geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ... Özbey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOFİCANLAR FK - FC Treetopspark 0:5

84e minuut.
Yoğurtçu heeft problemen om de bal te vangen. Özbey met een sublieme pass. Tuğsavul kopt de bal weg. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Inworp. Ağadan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanguela rent richting de bal. Yanguela geeft de bal voor. Marty springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Efe is nu in balbezit. Yanguela verovert de bal door een tackle van achteren. Yanguela passt de bal zonder na te denken. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Machado trapt de bal weg. Yanguela kopt de bal weg. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ... Özbey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SOFİCANLAR FK - FC Treetopspark 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOFİCANLAR FK 70%, FC Treetopspark 30%.
SOFİCANLAR FK - FC Treetopspark 0:6