Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gentleman FC cıpcıp
4-1-3-2 Tactiek q
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 23.3
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Vallesteros heeft problemen om de bal te vangen. Krapović rent richting de bal. Krapović passt de bal zonder na te denken. Szablewski rent richting de bal. Szablewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - cıpcıp 1:0

7e minuut.
Guajajara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bulgurcu de bal. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski rent richting de bal. Szablewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović onderschept slim de pass. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Krapović is nu in balbezit. Krapović haalt uit met een fantastische trap. Korhan probeert de bal aan de voet te houden. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski schiet op doel. Biler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Pita geeft de bal voor. Akıncı probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Krapović de bal onder controle te krijgen. Szablewski rent richting de bal. Szablewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Guajajara rent richting de bal. Guajajara geeft een hoge lob. Ar controleert de bal met de borst. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros passt de bal met de wreef. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guajajara met een snelle inworp. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Korhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović is nu in balbezit. Krapović geeft een lange en hoge pass. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - cıpcıp 2:0

34e minuut.
Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović met een sublieme pass. Houtkoop rent richting de bal. Vallesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Vallesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - cıpcıp 3:0

42e minuut.
Benito geeft een hoge lob. Pita kopt de bal weg. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. Biler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - cıpcıp 4:0

45e minuut.
Akıncı is nu in balbezit. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros met een sublieme pass. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski schiet op doel. Biler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - cıpcıp 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 24%, cıpcıp 76%.
Gentleman FC - cıpcıp 5:0

56e minuut.
Guajajara onderschept slim de pass. Guajajara geeft een hoge lob. Korhan kopt de bal weg. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guajajara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pita controleert de bal met de borst. Szablewski rent richting de bal. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kukuła heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - cıpcıp 6:0

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Biler niet meer kan verder spelen. Kendüz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Akan passt de bal in één keer door. Krapović is nu in balbezit. Krapović geeft een hoge lob. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. Kendüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - cıpcıp 7:0

74e minuut.
Fokus geeft een lange en hoge pass. Szablewski kopt de bal weg. Houtkoop probeert de bal met de borst te controleren. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kendüz trapt de bal weg. Krapović probeert naar een medespeler te passen. Pita rent richting de bal. Pita geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kendüz met een harde bal richting middenveld. Krapović kopt de bal weg. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szablewski rent richting de bal. Szablewski passt de bal zonder na te denken. Guajajara is nu in balbezit. Guajajara draait met de bal, schiet en ... Houtkoop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pita neemt de hoekschop. Vallesteros maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Guajajara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros speelt de bal door. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 21%, cıpcıp 79%.
Gentleman FC - cıpcıp 7:0