Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rolrel Kastamonuspr1966
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Kumtepe is nu in balbezit. Kumtepe passt de bal zonder na te denken. Arısoy met een sublieme pass. Uçmaz is nu in balbezit. Uçmaz haalt uit met een fantastische trap. Kızıl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
rolrel - Kastamonuspr1966 1:0

19e minuut.
Şeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeker geeft een hoge lob. Daar is Yarkay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apansız is nu in balbezit. Apansız haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Törkerdem controleert de bal met de borst. Peçenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peçenek speelt de bal door. Kumtepe is nu in balbezit. Kumtepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Peçenek rent richting de bal. Yarkay onderschept slim de pass. Yarkay met een sublieme pass. Gültekin is nu in balbezit. Gültekin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tekirel probeert naar een medespeler te passen. Daar is İsmailoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsmailoğlu speelt de bal door. Eltem rent richting de bal. Eltem geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gültekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültekin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rolrel 57%, Kastamonuspr1966 43%.
rolrel - Kastamonuspr1966 1:0

55e minuut.
Şeker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakış zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apansız heeft problemen om de bal te vangen. Apansız geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Yemezoğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uçmaz met de inworp. Daar is Apansız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apansız draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rolrel 32%, Kastamonuspr1966 68%.
rolrel - Kastamonuspr1966 1:0