Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gentleman FC Alex Juniors
4-1-3-2 Tactiek dexter-kupa2
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
3 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 11
36.5 gemiddelde waardering 37.3
average Schieten weak
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Felli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felli passt de bal zonder na te denken. Daar is Kutluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 42%, Alex Juniors 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gentleman FC - Alex Juniors 0:0

52e minuut.
Capitán geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guajajara met een snelle inworp. Krapović is nu in balbezit. Krapović geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kutluk geeft de bal voor. Akan rent richting de bal. Akan geeft de bal voor. Capitán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vallesteros is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Çağıran kopt de bal weg. Campuzano heeft problemen om de bal te vangen. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli haalt uit met een fantastische trap. Gloor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Alex Juniors 0:1

64e minuut.
Akan passt de bal met de wreef. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Suárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Yiğitarslanoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dzieciuch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kwaczała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akan geeft een lange en hoge pass. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Carucci maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Akan rent richting de bal. Kutluk onderschept slim de pass. Kutluk haalt uit met een fantastische trap. Gloor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Alex Juniors 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 34%, Alex Juniors 66%.
Gentleman FC - Alex Juniors 0:2