Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cıpcıp FC Treetopspark
q Tactiek 433 alper
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.6 gemiddelde waardering 33.7
weak Schieten average
poor Passen average
average Verdedigen weak


13e minuut.
Marty passt de bal met de wreef. Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela passt de bal met de wreef. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap. Biler bokst de bal weg. Korhan controleert de bal met de borst. Magro rent richting de bal. Magro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Inworp. Benito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulgurcu probeert naar een medespeler te passen. Büyükarslan is nu in balbezit. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cıpcıp - FC Treetopspark 1:0

25e minuut.
Bernaba is nu in balbezit. Bernaba passt de bal zonder na te denken. Urbánek is nu in balbezit. Martínez García is nu in balbezit. Martínez García geeft een lange en hoge pass. Biler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez García onderschept slim de pass. Marty is nu in balbezit. Marty geeft een lange en hoge pass. Magro krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Marty speelt de bal door. Magro heeft problemen om de bal te vangen. Magro met een sublieme pass. Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Biler trapt de bal weg. Martínez García kopt de bal weg. Korhan rent richting de bal. Yanguela rent richting de bal. Yanguela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cıpcıp 55%, FC Treetopspark 45%.
cıpcıp - FC Treetopspark 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Serinyel de bal. Serinyel geeft een lange en hoge pass. Martel is nu in balbezit. Büyükarslan is nu in balbezit. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Botto geeft een hoge lob. Daar is Marty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marty probeert naar een medespeler te passen. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Biler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cıpcıp - FC Treetopspark 1:1

62e minuut.
Biler met een sublieme pass. Martel kopt de bal weg. Yanguela probeert de bal met de borst te controleren. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Martínez García is nu in balbezit. Martínez García probeert naar een medespeler te passen. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel. Biler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cıpcıp - FC Treetopspark 1:2

76e minuut.
Ağadan geeft een lange en hoge pass. Biler met een sublieme pass. Ağadan geeft een hoge lob. Yanguela is nu in balbezit. Yanguela geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Marty rent richting de bal. Houtkoop verovert de bal door een tackle van achteren. Houtkoop speelt de bal door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cıpcıp - FC Treetopspark 1:3

85e minuut.
Urbánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbánek passt de bal zonder na te denken. Marty heeft problemen om de bal te vangen. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap. Biler bokst de bal weg. Yanguela is nu in balbezit. Yanguela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Yanguela passt de bal in één keer door. Daar is Kendüz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marty met een sublieme pass. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cıpcıp 70%, FC Treetopspark 30%.
cıpcıp - FC Treetopspark 1:3