Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Treetopspark cıpcıp
433 alper Tactiek q
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 24.3
zwak Schieten matig
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Ağadan probeert de bal met de borst te controleren. Bulgurcu geeft een hoge lob. Bernaba rent richting de bal. Büyükarslan onderschept slim de pass. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ... Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Urbánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbánek speelt de bal door. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap. Biler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - cıpcıp 1:0

24e minuut.
Büyükarslan is nu in balbezit. Şensoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükarslan is nu in balbezit. Şensoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şensoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbánek verovert de bal door een tackle van achteren. Urbánek met een sublieme pass. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Urbánek met een sublieme pass. Yanguela is nu in balbezit. Yanguela passt de bal in één keer door. Marty rent richting de bal. Marty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - cıpcıp 2:0

31e minuut.
Kukuła onderschept slim de pass. Kukuła geeft een hoge lob. Docando heeft problemen om de bal te vangen. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ... Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Şensoy passt de bal in één keer door. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Martínez García zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Martínez García moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Martínez García schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Ağadan onderschept slim de pass. Ağadan met een sublieme pass. Urbánek met een sublieme pass. Magro rent richting de bal. Magro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Treetopspark 37%, cıpcıp 63%.
FC Treetopspark - cıpcıp 2:0

47e minuut.
Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan passt de bal met de wreef. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - cıpcıp 3:0

54e minuut.
Botto bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Benito speelt de bal door. Büyükarslan rent richting de bal. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Urbánek passt de bal zonder na te denken. Marty heeft problemen om de bal te vangen. Marty passt de bal in één keer door. Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela draait met de bal, schiet en ... Biler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ar geeft een hoge lob. Inworp. Ağadan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Marty is nu in balbezit. Marty schiet op doel. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan geeft een lange en hoge pass. Marty krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbánek met de inworp. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro is nu in balbezit. Marty geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ağadan geeft een hoge lob. Magro rent richting de bal. Magro geeft de bal voor. Marty is nu in balbezit. Marty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - cıpcıp 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Treetopspark 39%, cıpcıp 61%.
FC Treetopspark - cıpcıp 4:0