Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SelKe FC Kastamonuspr1966
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kızıl met een harde bal richting middenveld. Mansız kopt de bal weg. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Eltem geeft de bal voor. Gümüşgöz kopt de bal weg. Daar is Zaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gültekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kazak geeft een lange en hoge pass. Cavcav is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şeker. Cavcav raakt geblesseerd tijdens het duel. Oral komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Kızıl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cavcav krijgt zijn hoofd ertegen. Kızıl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Kastamonuspr1966 1:0

27e minuut.
Daar is Yurttaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurttaş probeert naar een medespeler te passen. Öğür rent richting de bal. Gültekin onderschept slim de pass. Gültekin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cavcav rent richting de bal. Köksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav verovert de bal door een tackle van achteren. Cavcav draait met de bal, schiet en ... Kızıl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Kastamonuspr1966 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SelKe FC 45%, Kastamonuspr1966 55%.
SelKe FC - Kastamonuspr1966 2:0

51e minuut.
Delen is nu in balbezit. Gültekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurttaş maakt een afschuwelijke overtreding. Yurttaş krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çakılı met een harde bal richting middenveld. Şeker kopt de bal weg. Delen is nu in balbezit. Delen schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Yemezoğlu onderschept slim de pass. Arısoy rent richting de bal. Arısoy passt de bal zonder na te denken. Gültekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültekin schiet op doel. Çakılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SelKe FC 45%, Kastamonuspr1966 55%.
SelKe FC - Kastamonuspr1966 2:0