Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koç FC Tepebasi United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Munzur onderschept slim de pass. Munzur speelt de bal door. Klungelig pakt Sevgi de bal. Filibeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filibeli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Erkenalır passt de bal in één keer door. Özkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topraktepe. Topraktepe krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Özkafa is nu in balbezit. Topraktepe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özkafa. Özkafa krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Apansız onderschept slim de pass. Apansız speelt de bal door. Filibeli rent richting de bal. Filibeli haalt uit met een fantastische trap. Vural probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Tepebasi United 0:1

10e minuut.
Munzur is nu in balbezit. Munzur met een sublieme pass. Şabanoğlu rent richting de bal. Şabanoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gencebay de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Özkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkafa haalt uit met een fantastische trap. Gencebay kopt de bal weg. Şabanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bakar rent richting de bal. Bakar passt de bal met de wreef. Filibeli rent richting de bal. Filibeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Tepebasi United 0:2

40e minuut.
Sevgi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tarkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarkan passt de bal zonder na te denken. Şabanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sunal heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Tepebasi United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koç FC 55%, Tepebasi United 45%.
Koç FC - Tepebasi United 1:2

49e minuut.
Tunalıoğlu geeft de bal voor. Filibeli is nu in balbezit. Apansız rent richting de bal. Apansız haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Tepebasi United 1:3

50e minuut.
Şabanoğlu met een sublieme pass. Daar is Özkafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şabanoğlu is nu in balbezit. Apansız verovert de bal door een tackle van achteren. Apansız schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Tepebasi United 1:4

55e minuut.
Topraktepe passt de bal met de wreef. Apansız is nu in balbezit. Apansız met een sublieme pass. Filibeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filibeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Tepebasi United 1:5

58e minuut.
Kirazcı is nu in balbezit. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi speelt de bal door. Özkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkafa draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Kirazcı passt de bal met de wreef. Apansız is nu in balbezit. Apansız speelt de bal door. Filibeli rent richting de bal. Filibeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Tepebasi United 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koç FC 54%, Tepebasi United 46%.
Koç FC - Tepebasi United 1:6