Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Treetopspark Gentleman FC
433 alper Tactiek 4-1-3-2
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 37.8
weak Schieten average
adequate Passen average
weak Verdedigen adequate


19e minuut.
Fokus is nu in balbezit. Fokus passt de bal zonder na te denken. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski schiet op doel. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Marty probeert naar een medespeler te passen. Campuzano rent richting de bal. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Magro draait met de bal, schiet en ... Gloor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ağadan passt de bal met de wreef. Martínez García rent richting de bal. Martínez García passt de bal zonder na te denken. Marty rent richting de bal. Marty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Krapović geeft de bal voor. Vallesteros rent richting de bal. Szablewski is nu in balbezit. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Urbánek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marty geeft een hoge lob. Campuzano probeert de bal met de borst te controleren. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ağadan rent richting de bal. Fokus onderschept slim de pass. Fokus speelt de bal door. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Gentleman FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Treetopspark 61%, Gentleman FC 39%.
FC Treetopspark - Gentleman FC 1:0

48e minuut.
Botto rent richting de bal. Pita verovert de bal door een tackle van achteren. Pita passt de bal zonder na te denken. Szablewski rent richting de bal. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bernaba rent richting de bal. Szablewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernaba. Bernaba krijgt een gele kaart. Szablewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Suárez komt bij de bal en schiet. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Vallesteros probeert de bal aan de voet te houden. Urbánek geeft een lange en hoge pass. Yanguela rent richting de bal. Yanguela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Urbánek rent richting de bal. Urbánek geeft een lange en hoge pass. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Gloor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Gentleman FC 2:0

74e minuut.
Klungelig pakt Marty de bal. Marty passt de bal in één keer door. Botto is nu in balbezit. Pita onderschept slim de pass. Pita geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Docando de bal. Vallesteros is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bernaba rent richting de bal. Vallesteros onderschept slim de pass. Vallesteros passt de bal met de wreef. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Treetopspark 70%, Gentleman FC 30%.
FC Treetopspark - Gentleman FC 2:0