Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gentleman FC FC Treetopspark
4-1-3-2 Tactiek 433 alper
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.4 gemiddelde waardering 34.8
redelijk Schieten zwak
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Vallesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap. Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - FC Treetopspark 1:0

19e minuut.
Guajajara verovert de bal door een tackle van achteren. Guajajara geeft de bal voor. Suárez geeft de bal voor. Szablewski heeft problemen om de bal te vangen. Szablewski schiet op doel. Machado bokst de bal weg.

23e minuut.
Bernaba heeft problemen om de bal te vangen. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros passt de bal met de wreef. Szablewski rent richting de bal. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. Machado bokst de bal weg.

25e minuut.
Inworp. Guajajara met de inworp. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bernaba de bal onder controle te krijgen. Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Urbánek geeft een hoge lob. Magro heeft problemen om de bal te vangen. Bescapé rent richting de bal. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Magro draait met de bal, schiet en ... Gloor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gentleman FC - FC Treetopspark 1:1

39e minuut.
Urbánek kopt de bal weg. Marty heeft problemen om de bal te vangen. Marty geeft een lange en hoge pass. Yanguela is nu in balbezit. Yanguela geeft de bal voor. Gloor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Klungelig pakt Szablewski de bal. Martínez García rent richting de bal. Krapović onderschept slim de pass. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - FC Treetopspark 2:1

45e minuut.
Bernaba is nu in balbezit. Vallesteros onderschept slim de pass. Vallesteros speelt de bal door. Daar is Szablewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szablewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - FC Treetopspark 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 36%, FC Treetopspark 64%.
Gentleman FC - FC Treetopspark 3:1

53e minuut.
Krapović rent richting de bal. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros met een sublieme pass. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski draait met de bal, schiet en ... Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - FC Treetopspark 4:1

64e minuut.
Pita is nu in balbezit. Pita probeert naar een medespeler te passen. Krapović speelt de bal door. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - FC Treetopspark 5:1

67e minuut.
Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Botto met een snel genomen vrije trap. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ... Gloor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yanguela geeft de bal voor. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - FC Treetopspark 5:2

73e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Suárez de bal. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bernaba rent richting de bal. Bernaba geeft een hoge lob. Campuzano kopt de bal weg. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Botto probeert de bal aan de voet te houden. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernaba geeft een hoge lob. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yanguela rent richting de bal. Yanguela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - FC Treetopspark 5:3

84e minuut.
Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović met een sublieme pass. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 24%, FC Treetopspark 76%.
Gentleman FC - FC Treetopspark 5:3