Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alex Juniors cıpcıp
dexter-kupa2 Tactiek q
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 25
zwak Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Çağıran geeft een hoge lob. Felli is nu in balbezit. Felli passt de bal met de wreef. Kutluk rent richting de bal. Kutluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - cıpcıp 1:0

10e minuut.
Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran passt de bal zonder na te denken. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli haalt uit met een fantastische trap. Biler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - cıpcıp 2:0

16e minuut.
Kutluk onderschept slim de pass. Kutluk passt de bal met de wreef. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Asaf geeft een lange en hoge pass. Kutluk rent richting de bal. Kutluk passt de bal in één keer door. Çağıran rent richting de bal. Çağıran geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Asaf verovert de bal door een tackle van achteren. Asaf geeft een hoge lob. Kutluk geeft een hoge lob. Felli rent richting de bal. Felli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Kutluk rent richting de bal. Kutluk met een sublieme pass. Felli is nu in balbezit. Felli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Houtkoop de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zengin rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu onderschept slim de pass. Yiğitarslanoğlu geeft een hoge lob. Felli is nu in balbezit. Felli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asaf met een snelle inworp. Dzieciuch probeert naar een medespeler te passen. Felli rent richting de bal. Felli haalt uit met een fantastische trap. Biler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - cıpcıp 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex Juniors 27%, cıpcıp 73%.
Alex Juniors - cıpcıp 3:0

49e minuut.
Yiğitarslanoğlu geeft de bal voor. Felli is nu in balbezit. Felli passt de bal zonder na te denken. Kutluk rent richting de bal. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - cıpcıp 4:0

58e minuut.
Asaf verovert de bal door een tackle van achteren. Asaf probeert naar een medespeler te passen. Felli is nu in balbezit. Felli draait met de bal, schiet en ... Biler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - cıpcıp 5:0

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biler trapt de bal weg. Asaf kopt de bal weg. Felli geeft de bal voor. Kutluk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dzieciuch geeft de bal voor. Klungelig pakt Houtkoop de bal. Kutluk met een sublieme pass. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Asaf zal de hoekschop nemen. Felli krijgt zijn hoofd ertegen. Biler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli onderschept slim de pass. Daar is Kutluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felli is nu in balbezit. Felli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Yiğitarslanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran geeft een hoge lob. Felli is nu in balbezit. Felli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - cıpcıp 6:0

88e minuut.
Houtkoop geeft een lange en hoge pass. Inworp. Asaf met de inworp. Çağıran heeft problemen om de bal te vangen. Çağıran geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kukuła verovert de bal door een tackle van achteren. Kutluk is nu in balbezit. Kukuła begaat een overtreding. Kukuła krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex Juniors 18%, cıpcıp 82%.
Alex Juniors - cıpcıp 6:0