Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cıpcıp Alex Juniors
q Tactiek dexter-kupa2
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
24 gemiddelde waardering 42.5
weak Schieten weak
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


10e minuut.
Çağıran geeft een hoge lob. Houtkoop kan de bal niet met de borst controleren. Felli is nu in balbezit. Felli haalt uit met een fantastische trap. Biler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cıpcıp - Alex Juniors 0:1

14e minuut.
Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel verovert de bal door een tackle van achteren. Carucci begaat een overtreding. Carucci krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Çağıran passt de bal met de wreef. Kutluk is nu in balbezit. Kutluk passt de bal met de wreef. Felli is nu in balbezit. Felli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Şensoy maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Capitán met een sublieme pass. Asaf speelt de bal door. Felli is nu in balbezit. Felli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Çağıran geeft de bal voor. Kutluk heeft problemen om de bal te vangen. Felli rent richting de bal. Felli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cıpcıp - Alex Juniors 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cıpcıp 72%, Alex Juniors 28%.
cıpcıp - Alex Juniors 0:2

67e minuut.
Şensoy speelt de bal door. Serinyel is nu in balbezit. Çağıran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serinyel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Serinyel kan niet meer verder spelen. Kendüz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran geeft een hoge lob. Biler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Felli is nu in balbezit. Felli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cıpcıp - Alex Juniors 0:3

71e minuut.
Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu geeft een lange en hoge pass. Houtkoop speelt de bal door. Daar is Kutluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutluk draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf geeft een hoge lob. Ar is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Felli de bal. Asaf is nu in balbezit. Akıncı is nu in balbezit. Asaf onderschept slim de pass. Asaf geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
cıpcıp - Alex Juniors 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cıpcıp 79%, Alex Juniors 21%.
cıpcıp - Alex Juniors 0:4