Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonuspr1966 Koç FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Şeker is nu in balbezit. Şabanoğlu rent richting de bal. Şabanoğlu geeft een lange en hoge pass. İskele is nu in balbezit. İskele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Arısoy verovert de bal door een tackle van achteren. Mansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkan verovert de bal door een tackle van achteren. Kazancı probeert naar een medespeler te passen. Yemezoğlu onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Nizam probeert naar een medespeler te passen. Tarkan heeft problemen om de bal te vangen. Tarkan met een sublieme pass. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonuspr1966 72%, Koç FC 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kastamonuspr1966 - Koç FC 0:0

46e minuut.
Arısoy speelt de bal door. Yarkay is nu in balbezit. İskele maakt een afschuwelijke overtreding. İskele is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Yarkay is nu in balbezit. Arısoy is nu in balbezit. Arısoy passt de bal zonder na te denken. Daar is Gültekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gültekin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bütünay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sevgi komt het veld opgelopen. Şeker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yarkay rent richting de bal. Yarkay probeert naar een medespeler te passen. Gültekin is nu in balbezit. Gültekin draait met de bal, schiet en ... Vural probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Nizam geeft de bal voor. Erkenalır kopt de bal weg. Munzur heeft problemen om de bal te vangen. Delen rent richting de bal. Delen schiet op doel. Vural probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gültekin de bal. Gültekin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nizam trapt de bal weg. Yarkay kopt de bal weg. Gültekin is nu in balbezit. Gültekin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonuspr1966 35%, Koç FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kastamonuspr1966 - Koç FC 0:0