Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SelKe FC Alex Juniors
Normal Tactiek dexter-kupa2
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 41.1
weak Schieten weak
poor Passen good
poor Verdedigen average


12e minuut.
Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran verovert de bal door een tackle van achteren. Çağıran geeft de bal voor. Kutluk is nu in balbezit. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Yiğitarslanoğlu passt de bal in één keer door. Kutluk heeft problemen om de bal te vangen. Kutluk probeert naar een medespeler te passen. Felli is nu in balbezit. Felli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Alex Juniors 0:1

17e minuut.
Gümüşgöz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asaf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çağıran rent richting de bal. Çağıran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Felli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gümüşgöz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Felli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asaf zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kutluk maakt een snoekduik en kopt de bal. Çakılı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Alex Juniors 0:2

24e minuut.
Klungelig pakt Zaman de bal. Çağıran rent richting de bal. Çağıran speelt de bal door. Kutluk rent richting de bal. Kutluk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Capitán onderschept slim de pass. Capitán geeft de bal voor. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk haalt uit met een fantastische trap. Çakılı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Alex Juniors 0:3

33e minuut.
Çağıran probeert naar een medespeler te passen. Felli rent richting de bal. Felli passt de bal met de wreef. Kutluk is nu in balbezit. Kutluk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zaman met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asaf met de inworp. Çağıran is nu in balbezit. Çağıran geeft een lange en hoge pass. Paal!

44e minuut.
Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitán geeft een lange en hoge pass. Asaf kopt de bal weg. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SelKe FC 83%, Alex Juniors 17%.
SelKe FC - Alex Juniors 0:3

49e minuut.
Kazak geeft een hoge lob. Inworp. Yiğitarslanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran geeft een hoge lob. Çakılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Yiğitarslanoğlu kopt de bal weg. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch geeft de bal voor. Kutluk is nu in balbezit. Kutluk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Dzieciuch met een sublieme pass. Çağıran probeert naar een medespeler te passen. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Alex Juniors 0:4

58e minuut.
Çağıran passt de bal met de wreef. Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf geeft een lange en hoge pass. Kutluk rent richting de bal. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gümüşgöz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asaf met een snelle inworp. Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Yurttaş geeft een hoge lob. Inworp. Yiğitarslanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Semiren onderschept slim de pass. Semiren probeert naar een medespeler te passen. Gümüşgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf verovert de bal door een tackle van achteren. Asaf geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Asaf probeert naar een medespeler te passen. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli met een sublieme pass. Kutluk is nu in balbezit. Kutluk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SelKe FC 74%, Alex Juniors 26%.
SelKe FC - Alex Juniors 0:4