Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alex Juniors SelKe FC
dexter-kupa2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Dzieciuch geeft de bal voor. Kutluk kopt de bal weg. Felli is nu in balbezit. Felli haalt uit met een fantastische trap. Çakılı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - SelKe FC 1:0

12e minuut.
Çakılı is nu in balbezit. Çakılı geeft een lange en hoge pass. Özçelik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Asaf passt de bal zonder na te denken. Asilefe rent richting de bal. Kutluk onderschept slim de pass. Kutluk draait met de bal, schiet en ... Çakılı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - SelKe FC 2:0

20e minuut.
Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran passt de bal met de wreef. Kutluk rent richting de bal. Kutluk draait met de bal, schiet en ... Çakılı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Çağıran passt de bal zonder na te denken. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch geeft een hoge lob. Felli is nu in balbezit. Felli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - SelKe FC 3:0

23e minuut.
Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch passt de bal in één keer door. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - SelKe FC 4:0

24e minuut.
Cavcav probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zaman de bal. Felli onderschept slim de pass. Felli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - SelKe FC 5:0

28e minuut.
Dzieciuch heeft problemen om de bal te vangen. Bayrak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzieciuch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dzieciuch met een snel genomen vrije trap. Felli maakt een snoekduik en kopt de bal. Çakılı bokst de bal weg.

30e minuut.
Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk passt de bal met de wreef. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - SelKe FC 6:0

33e minuut.
Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran speelt de bal door. Öğür rent richting de bal. Kutluk onderschept slim de pass. Kutluk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Asaf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran geeft de bal voor. Klungelig pakt Kutluk de bal. Kutluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - SelKe FC 7:0

40e minuut.
Öğür kan de bal niet met de borst controleren. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asilefe. Asilefe krijgt een gele kaart. Kutluk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Çağıran wilt de vrije trap nemen. Çakılı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex Juniors 20%, SelKe FC 80%.
Alex Juniors - SelKe FC 7:0

49e minuut.
Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu passt de bal zonder na te denken. Öğür heeft problemen om de bal te vangen. Kutluk rent richting de bal. Kutluk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Asaf met de inworp. Çağıran rent richting de bal. Çağıran geeft een lange en hoge pass. Kutluk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Çakılı trapt de bal weg. Çağıran kopt de bal weg. Gümüşgöz rent richting de bal. Asaf onderschept slim de pass. Asaf geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Çağıran is nu in balbezit. Çağıran geeft de bal voor. Felli is nu in balbezit. Felli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Asilefe met een harde bal richting middenveld. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch met een sublieme pass. Felli is nu in balbezit. Felli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - SelKe FC 8:0

66e minuut.
Kazak kopt de bal weg. Yurttaş is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çağıran geeft de bal voor. Felli geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Öğür trapt de bal weg van het doel. Özçelik rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu begaat een overtreding. Özçelik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Özçelik kan niet meer verder spelen. Yaban komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Felli de bal. Felli speelt de bal door. Kutluk rent richting de bal. Kutluk draait met de bal, schiet en ... Öğür probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Asaf zal de hoekschop nemen. Yiğitarslanoğlu speelt de bal door. Kutluk is nu in balbezit. Kutluk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Asaf speelt de bal door. Felli is nu in balbezit. Felli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kutluk de bal. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Çakılı trapt de bal weg. Kazak kopt de bal weg. Yiğitarslanoğlu geeft een lange en hoge pass. Felli is nu in balbezit. Felli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - SelKe FC 9:0

83e minuut.
Zaman rent richting de bal. Zaman geeft de bal voor. Dzieciuch speelt de bal door. Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex Juniors 22%, SelKe FC 78%.
Alex Juniors - SelKe FC 9:0