Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koç FC FC Treetopspark
Normal Tactiek 433 alper
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 32.2
zwak Schieten matig
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Magro passt de bal zonder na te denken. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty passt de bal zonder na te denken. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Martínez García is nu in balbezit. Martínez García passt de bal zonder na te denken. Ağadan met een sublieme pass. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - FC Treetopspark 0:1

12e minuut.
Inworp. Urbánek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marty is nu in balbezit. Marty geeft een hoge lob. Yanguela maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Tarkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bernaba verovert de bal door een tackle van achteren. Botto rent richting de bal. Botto geeft een hoge lob. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbánek met een snelle inworp. Tarkan is nu in balbezit. Marty onderschept slim de pass. Marty geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vural trapt de bal weg. Şabanoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarkan de bal. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koç FC 71%, FC Treetopspark 29%.
Koç FC - FC Treetopspark 0:1

50e minuut.
Ağadan probeert naar een medespeler te passen. Tarkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro onderschept slim de pass. Magro schiet op doel. Nizam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ağadan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marty kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Yanguela kopt de bal weg. Tarkan heeft problemen om de bal te vangen. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel. Vural probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - FC Treetopspark 0:2

52e minuut.
İskele heeft problemen om de bal te vangen. Yanguela verovert de bal door een tackle van achteren. Yanguela met een sublieme pass. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ağadan speelt de bal door. Urbánek heeft problemen om de bal te vangen. Urbánek passt de bal zonder na te denken. Magro rent richting de bal. Magro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty met een sublieme pass. Yanguela rent richting de bal. Yanguela draait met de bal, schiet en ... Vural werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Martel passt de bal zonder na te denken. Martínez García rent richting de bal. Martínez García geeft een lange en hoge pass. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - FC Treetopspark 0:3

64e minuut.
Urbánek onderschept slim de pass. Urbánek met een sublieme pass. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Vural probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - FC Treetopspark 0:4

70e minuut.
Docando geeft een lange en hoge pass. Babaoğlu is nu in balbezit. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Magro draait met de bal, schiet en ... Vural maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - FC Treetopspark 0:5

73e minuut.
Martínez García is nu in balbezit. Martínez García geeft een hoge lob. Magro rent richting de bal. Magro haalt uit met een fantastische trap. Vural probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - FC Treetopspark 0:6

75e minuut.
Vural met een sublieme pass. Martínez García kopt de bal weg. Nizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela onderschept slim de pass. Yanguela haalt uit met een fantastische trap. Vural probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magro rent richting de bal. Magro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gelgit rent richting de bal. Gelgit passt de bal met de wreef. Yanguela heeft problemen om de bal te vangen. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - FC Treetopspark 0:7

84e minuut.
Nizam geeft de bal voor. Ağadan speelt de bal door. Nizam heeft problemen om de bal te vangen. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koç FC 77%, FC Treetopspark 23%.
Koç FC - FC Treetopspark 0:7