Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Treetopspark Koç FC
433 alper Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Marty rent richting de bal. Marty speelt de bal door. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Koç FC 1:0

4e minuut.
Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela geeft een lange en hoge pass. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Vural werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Koç FC 2:0

6e minuut.
Özkafa kopt de bal weg. Ağadan heeft problemen om de bal te vangen. Ağadan geeft een hoge lob. Yanguela is nu in balbezit. Yanguela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
İskele bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkafa is nu in balbezit. Özkafa probeert naar een medespeler te passen. İskele is nu in balbezit. İskele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ağadan passt de bal zonder na te denken. Urbánek met een sublieme pass. Marty probeert naar een medespeler te passen. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Martínez García passt de bal in één keer door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro passt de bal zonder na te denken. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Botto met de inworp. Tarkan is nu in balbezit. Marty rent richting de bal. Marty geeft de bal voor. Vural verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan geeft de bal voor. Marty kopt de bal weg. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Koç FC 3:0

22e minuut.
Marty springt en kopt de bal. Klungelig pakt Magro de bal. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Babaoğlu de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ağadan is nu in balbezit. Yanguela rent richting de bal. Yanguela passt de bal met de wreef. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Koç FC 4:0

29e minuut.
Magro is nu in balbezit. Yanguela probeert naar een medespeler te passen. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ... Vural maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Koç FC 5:0

34e minuut.
Klungelig pakt İskele de bal. Ağadan rent richting de bal. Ağadan passt de bal in één keer door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty geeft de bal voor. Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela haalt uit met een fantastische trap. Vural werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Koç FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Treetopspark 32%, Koç FC 68%.
FC Treetopspark - Koç FC 6:0

48e minuut.
Vural trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Yanguela de bal. Yanguela passt de bal in één keer door. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Klungelig pakt Urbánek de bal. Martínez García is nu in balbezit. Martínez García passt de bal in één keer door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tarkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty onderschept slim de pass. Marty speelt de bal door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Koç FC 7:0

59e minuut.
İskele met een sublieme pass. Daar is Özkafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarkan rent richting de bal. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Martínez García verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez García geeft een hoge lob. Marty is nu in balbezit. Marty draait met de bal, schiet en ... Vural maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Koç FC 8:0

70e minuut.
Marty is nu in balbezit. Marty met een sublieme pass. Magro heeft problemen om de bal te vangen. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Koç FC 9:0

72e minuut.
Marty geeft een hoge lob. Yanguela probeert de bal met de borst te controleren. Yanguela passt de bal zonder na te denken. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Koç FC 10:0

73e minuut.
Gelgit met een sublieme pass. Martel rent richting de bal. Özkafa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özkafa krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Tarkan rent richting de bal. Marty verovert de bal door een tackle van achteren. Marty met een sublieme pass. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Koç FC 11:0

83e minuut.
Ağadan met een sublieme pass. Martínez García is nu in balbezit. Martínez García geeft een hoge lob. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gelgit geeft een lange en hoge pass. Özkafa rent richting de bal. Özkafa met een sublieme pass. İskele is nu in balbezit. İskele schiet op doel. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Koç FC 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Treetopspark 18%, Koç FC 82%.
FC Treetopspark - Koç FC 11:1