Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonuspr1966 Gentleman FC
Normal Tactiek 4-1-3-2
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 37.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen average


3e minuut.
Tekirel onderschept slim de pass. Kwaczała geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Guajajara de bal onder controle te krijgen. Vallesteros rent richting de bal. Guajajara geeft de bal voor. Kızıl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Tekirel passt de bal in één keer door. Krapović is nu in balbezit. Krapović passt de bal met de wreef. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Gentleman FC 0:1

11e minuut.
Pita passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Suárez de bal. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović draait met de bal, schiet en ... Kızıl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Gentleman FC 0:2

15e minuut.
Yarkay rent richting de bal. Yarkay geeft een hoge lob. Arısoy probeert de bal aan de voet te houden. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Gentleman FC 0:3

23e minuut.
Krapović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yarkay de bal onder controle te krijgen. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Köksoy de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Gentleman FC 0:4

25e minuut.
Pita onderschept slim de pass. Krapović speelt de bal door. Köksoy rent richting de bal. Vallesteros onderschept slim de pass. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Gentleman FC 0:5

29e minuut.
Kwaczała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akan komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Bescapé met een sublieme pass. Pita probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yarkay de bal. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Vallesteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szablewski rent richting de bal. Vallesteros rent richting de bal. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Gentleman FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonuspr1966 84%, Gentleman FC 16%.
Kastamonuspr1966 - Gentleman FC 0:6

48e minuut.
Campuzano verovert de bal door een tackle van achteren. Campuzano probeert naar een medespeler te passen. Pita probeert naar een medespeler te passen. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pita kopt de bal weg. Szablewski rent richting de bal. Klungelig pakt Szablewski de bal. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mansız geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Krapović speelt de bal door. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros passt de bal in één keer door. Szablewski rent richting de bal. Szablewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Yarkay passt de bal met de wreef. Gültekin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campuzano. Campuzano krijgt een gele kaart. Gültekin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Törkerdem neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gloor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Krapović controleert de bal met de borst. Krapović passt de bal met de wreef. Daar is Köksoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Kızıl bokst de bal weg.

65e minuut.
Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemezoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szablewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krapović neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Gentleman FC 0:7

67e minuut.
Akan geeft een hoge lob. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski passt de bal met de wreef. Krapović rent richting de bal. Krapović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Gentleman FC 0:8

75e minuut.
Kızıl speelt de bal door. Campuzano kopt de bal weg. Krapović heeft problemen om de bal te vangen. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. Kızıl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Gentleman FC 0:9

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kızıl niet meer kan verder spelen. Katar komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Szablewski verovert de bal door een tackle van achteren. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović met een sublieme pass. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita passt de bal met de wreef. Krapović met een sublieme pass. Daar is Szablewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szablewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonuspr1966 83%, Gentleman FC 17%.
Kastamonuspr1966 - Gentleman FC 0:9