Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cıpcıp Tepebasi United
q Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Benito speelt de bal door. Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła probeert naar een medespeler te passen. Daar is Büyükarslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap. Süt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Apansız probeert de bal met de borst te controleren. Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła passt de bal in één keer door. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sunal verovert de bal door een tackle van achteren. Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła passt de bal in één keer door. Büyükarslan is nu in balbezit. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ersoy is nu in balbezit. Serinyel onderschept slim de pass. Serinyel geeft een lange en hoge pass. Bulgurcu is nu in balbezit. Bulgurcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Apansız rent richting de bal. Kukuła verovert de bal door een tackle van achteren. Kukuła probeert naar een medespeler te passen. Büyükarslan is nu in balbezit. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Yurtoğlu is nu in balbezit. Ar rent richting de bal. Ar passt de bal in één keer door. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tunalıoğlu geeft een lange en hoge pass. Benito is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ersoy. Ersoy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cıpcıp 41%, Tepebasi United 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cıpcıp - Tepebasi United 0:0

47e minuut.
Akıncı met een sublieme pass. Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła passt de bal met de wreef. Apansız heeft problemen om de bal te vangen. Apansız haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop geeft een lange en hoge pass. Topraktepe kopt de bal weg. Filibeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filibeli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tunalıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yurtoğlu rent richting de bal. Bulgurcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulgurcu krijgt een gele kaart. Yurtoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yurtoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Filibeli is nu in balbezit. Filibeli schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Topraktepe rent richting de bal. Topraktepe passt de bal in één keer door. Apansız is nu in balbezit. Apansız draait met de bal, schiet en ... Biler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Houtkoop onderschept slim de pass. Houtkoop probeert naar een medespeler te passen. Korhan rent richting de bal. Apansız is nu in balbezit. Apansız draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cıpcıp 59%, Tepebasi United 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cıpcıp - Tepebasi United 0:0