Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SelKe FC FC Treetopspark
Normal Tactiek 433 alper
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 32.5
zwak Schieten matig
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Marty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marty met een sublieme pass. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap. Asilefe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - FC Treetopspark 0:1

5e minuut.
Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marty de bal. Marty schiet op doel. Magro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Çakılı bokst de bal weg.

7e minuut.
Martínez García bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oral. Martínez García is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martínez García zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Magro de bal. Magro schiet op doel. Çakılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - FC Treetopspark 0:2

12e minuut.
Marty geeft een hoge lob. Asilefe heeft problemen om de bal te vangen. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ... Çakılı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - FC Treetopspark 0:3

18e minuut.
Yanguela is nu in balbezit. Yanguela geeft een hoge lob. Magro kopt de bal weg. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - FC Treetopspark 0:4

22e minuut.
Asilefe geeft een lange en hoge pass. Botto kopt de bal weg. Martínez García rent richting de bal. Martínez García geeft een hoge lob. Magro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zaman rent richting de bal. Urbánek onderschept slim de pass. Urbánek met een sublieme pass. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ağadan rent richting de bal. Ağadan probeert naar een medespeler te passen. Yurttaş heeft problemen om de bal te vangen. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ağadan kopt de bal weg. Yanguela probeert de bal aan de voet te houden. Kazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela onderschept slim de pass. Yanguela probeert naar een medespeler te passen. Çakılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marty rent richting de bal. Marty schiet op doel. Çakılı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - FC Treetopspark 0:5

29e minuut.
Oral is nu in balbezit. Martínez García onderschept slim de pass. Martínez García geeft een lange en hoge pass. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Martínez García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty passt de bal zonder na te denken. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - FC Treetopspark 0:6

35e minuut.
Botto bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez García speelt de bal door. Ağadan speelt de bal door. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - FC Treetopspark 0:7

37e minuut.
Asilefe kopt de bal weg. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty onderschept slim de pass. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap. Çakılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - FC Treetopspark 0:8

42e minuut.
Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gümüşgöz de bal. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SelKe FC 74%, FC Treetopspark 26%.
SelKe FC - FC Treetopspark 0:8

47e minuut.
Çakılı met een harde bal richting middenveld. Martínez García kopt de bal weg. Marty rent richting de bal. Marty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gümüşgöz geeft een lange en hoge pass. Martel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cavcav. Cavcav krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ... Yanguela rent richting de bal. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - FC Treetopspark 0:9

60e minuut.
Marty rent richting de bal. Marty geeft een hoge lob. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ... Çakılı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - FC Treetopspark 0:10

63e minuut.
Urbánek rent richting de bal. Urbánek geeft een hoge lob. Öğür rent richting de bal. Yanguela verovert de bal door een tackle van achteren. Yanguela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - FC Treetopspark 0:11

69e minuut.
Daar is Kazak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanguela is nu in balbezit. Kazak is nu in balbezit. Ağadan rent richting de bal. Ağadan geeft een lange en hoge pass. Çakılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - FC Treetopspark 0:12

73e minuut.
Urbánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbánek met een sublieme pass. Gümüşgöz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Machado trapt de bal weg. Marty kopt de bal weg. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - FC Treetopspark 0:13

81e minuut.
Marty probeert naar een medespeler te passen. Magro rent richting de bal. Yanguela is nu in balbezit. Yanguela haalt uit met een fantastische trap. Çakılı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Botto geeft een lange en hoge pass. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro probeert naar een medespeler te passen. Yanguela rent richting de bal. Yanguela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Yanguela probeert naar een medespeler te passen. Marty heeft problemen om de bal te vangen. Marty passt de bal zonder na te denken. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SelKe FC 70%, FC Treetopspark 30%.
SelKe FC - FC Treetopspark 0:13