Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koç FC Alex Juniors
Normal Tactiek dexter-kupa2
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
16.5 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Daar is Gelgit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felli rent richting de bal. Nizam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nizam krijgt een gele kaart. Felli raakt geblesseerd tijdens het duel. Felli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vural werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Alex Juniors 0:1

5e minuut.
Çağıran met een sublieme pass. Felli rent richting de bal. Felli passt de bal zonder na te denken. Kutluk heeft problemen om de bal te vangen. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Alex Juniors 0:2

16e minuut.
Asaf is nu in balbezit. Asaf geeft een lange en hoge pass. Kutluk kopt de bal weg. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter passt de bal met de wreef. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli draait met de bal, schiet en ... Vural werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Alex Juniors 0:3

23e minuut.
Babaoğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asaf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çağıran is nu in balbezit. Çağıran geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lefter geeft een lange en hoge pass. Asaf probeert naar een medespeler te passen. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk draait met de bal, schiet en ... Vural probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Alex Juniors 0:4

36e minuut.
Dzieciuch onderschept slim de pass. Dzieciuch geeft de bal voor. Felli kopt de bal weg. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Alex Juniors 0:5

43e minuut.
Asaf geeft een lange en hoge pass. Felli is nu in balbezit. Felli probeert naar een medespeler te passen. Kutluk is nu in balbezit. Kutluk schiet op doel. Vural kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koç FC 87%, Alex Juniors 13%.
Koç FC - Alex Juniors 0:5

51e minuut.
Dzieciuch speelt de bal door. Daar is Asaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asaf geeft een hoge lob. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kutluk rent richting de bal. Kutluk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Felli de bal. Felli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Alex Juniors 0:6

55e minuut.
Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk schiet op doel. Nizam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felli rent richting de bal. Felli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Babaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk schiet op doel. Babaoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vural probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Alex Juniors 0:7

59e minuut.
Asaf kopt de bal weg. Klungelig pakt Nizam de bal. Munzur is nu in balbezit. Çağıran rent richting de bal. Çağıran passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Alex Juniors 0:8

61e minuut.
Felli probeert de bal aan de voet te houden. Özkafa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çağıran. Çağıran krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Dzieciuch verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieciuch geeft een lange en hoge pass. Daar is Nizam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Alex Juniors 0:9

66e minuut.
Asaf onderschept slim de pass. Asaf speelt de bal door. Felli rent richting de bal. Felli draait met de bal, schiet en ... Vural maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Semiren rent richting de bal. Dzieciuch rent richting de bal. Dzieciuch geeft de bal voor. Kutluk rent richting de bal. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kutluk is nu in balbezit. Kutluk passt de bal in één keer door. Daar is Bütünay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Kutluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizam is nu in balbezit. Kutluk verovert de bal door een tackle van achteren. Kutluk draait met de bal, schiet en ... Vural probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Alex Juniors 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koç FC 77%, Alex Juniors 23%.
Koç FC - Alex Juniors 0:10