Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cıpcıp Kastamonuspr1966
q Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 16.2
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Kukuła kopt de bal weg. Büyükarslan is nu in balbezit. Yemezoğlu onderschept slim de pass. Serinyel verovert de bal door een tackle van achteren. Serinyel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

14e minuut.
Yemezoğlu rent richting de bal. Büyükarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Arısoy rent richting de bal. Büyükarslan onderschept slim de pass. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ... Kızıl bokst de bal weg.

28e minuut.
Mansız probeert de bal aan de voet te houden. Kukuła is nu in balbezit. Kukuła geeft een lange en hoge pass. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükarslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cıpcıp - Kastamonuspr1966 1:0

39e minuut.
Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarkay is nu in balbezit. Büyükarslan onderschept slim de pass. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Köksoy de bal onder controle te krijgen. Kızıl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cıpcıp 38%, Kastamonuspr1966 62%.
cıpcıp - Kastamonuspr1966 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cıpcıp 49%, Kastamonuspr1966 51%.
cıpcıp - Kastamonuspr1966 1:0