Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonuspr1966 cıpcıp
Normal Tactiek q
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 24.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şeker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eltem is nu in balbezit. Eltem geeft een hoge lob. Gültekin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ar speelt de bal door. Büyükarslan is nu in balbezit. Arısoy is nu in balbezit. Büyükarslan onderschept slim de pass. Büyükarslan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kukuła rent richting de bal. Tekirel verovert de bal door een tackle van achteren. Tekirel passt de bal met de wreef. Gültekin rent richting de bal. Gültekin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Eltem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eltem geeft een hoge lob. Tekirel bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tekirel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - cıpcıp 1:0

21e minuut.
Yarkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükarslan passt de bal zonder na te denken. Benito is nu in balbezit. Benito haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kastamonuspr1966 - cıpcıp 1:1

28e minuut.
Tekirel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şinaz komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Klungelig pakt Kukuła de bal. Kukuła probeert naar een medespeler te passen. Büyükarslan rent richting de bal. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - cıpcıp 1:2

40e minuut.
Bulgurcu speelt de bal door. Şeker rent richting de bal. Büyükarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap. Kızıl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - cıpcıp 1:3

41e minuut.
Gültekin met een sublieme pass. Klungelig pakt Delen de bal. Büyükarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükarslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - cıpcıp 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonuspr1966 56%, cıpcıp 44%.
Kastamonuspr1966 - cıpcıp 1:4

51e minuut.
Eltem geeft de bal voor. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yemezoğlu. Yemezoğlu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şeker de bal. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ... Kızıl bokst de bal weg.

80e minuut.
Eltem onderschept slim de pass. Bulgurcu verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgurcu speelt de bal door. Büyükarslan rent richting de bal. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Arısoy heeft problemen om de bal te vangen. Kukuła is nu in balbezit. Kukuła speelt de bal door. Büyükarslan is nu in balbezit. Büyükarslan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonuspr1966 57%, cıpcıp 43%.
Kastamonuspr1966 - cıpcıp 1:4