Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gentleman FC Tepebasi United
4-1-3-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.3 gemiddelde waardering 17.8
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Bakar geeft de bal voor. Filibeli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Campuzano neemt vlug de vrije trap. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Fokus geeft een lange en hoge pass. Vallesteros probeert de bal aan de voet te houden. Krapović speelt de bal door. Szablewski rent richting de bal. Szablewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Tepebasi United 1:0

10e minuut.
Campuzano geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Apansız de bal onder controle te krijgen. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Szablewski is nu in balbezit. Vallesteros is nu in balbezit. Szablewski rent richting de bal. Szablewski schiet op doel. Süt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Tepebasi United 2:0

26e minuut.
Klungelig pakt Vallesteros de bal. Gencebay rent richting de bal. Vallesteros onderschept slim de pass. Daar is Vallesteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Süt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Yurtoğlu kopt de bal weg. Campuzano rent richting de bal. Campuzano geeft een hoge lob. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Tepebasi United 3:0

43e minuut.
Suárez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zarifer komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Szablewski rent richting de bal. Gencebay is nu in balbezit. Szablewski verovert de bal door een tackle van achteren. Szablewski draait met de bal, schiet en ... Sunal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Süt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 25%, Tepebasi United 75%.
Gentleman FC - Tepebasi United 3:0

46e minuut.
Filibeli passt de bal met de wreef. Yurtoğlu met een sublieme pass. Bescapé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bescapé geeft een hoge lob. Szablewski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Tepebasi United 4:0

47e minuut.
Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topraktepe. Szablewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Campuzano met een snel genomen vrije trap. Daar is Sunal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Tepebasi United 5:0

62e minuut.
Topraktepe geeft de bal voor. Inworp. Fokus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guajajara rent richting de bal. Guajajara geeft een hoge lob. Süt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szablewski rent richting de bal. Szablewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Tepebasi United 6:0

63e minuut.
Apansız speelt de bal door. Filibeli is nu in balbezit. Filibeli passt de bal in één keer door. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Süt met een harde bal richting middenveld. Guajajara kopt de bal weg. Krapović speelt de bal door. Klungelig pakt Szablewski de bal. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Tepebasi United 7:0

66e minuut.
Vallesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fokus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokus geeft de bal voor. Vallesteros geeft een lange en hoge pass. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Tepebasi United 8:0

74e minuut.
Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović passt de bal in één keer door. Vallesteros speelt de bal door. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski schiet op doel. Süt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Akan rent richting de bal. Akan geeft een hoge lob. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita geeft een hoge lob. Szablewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pita verovert de bal door een tackle van achteren. Pita geeft een lange en hoge pass. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Tepebasi United 9:0

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Sunal de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pita zal de hoekschop nemen. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sunal speelt de bal door. Daar is Szablewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szablewski geeft de bal voor. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Tepebasi United 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 15%, Tepebasi United 85%.
Gentleman FC - Tepebasi United 10:0