Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SelKe FC Gentleman FC
Normal Tactiek 4-1-3-2
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 36.6
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Krapović speelt de bal door. Daar is Szablewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros schiet op doel. Çakılı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Gentleman FC 0:1

6e minuut.
Gümüşgöz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guajajara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szablewski rent richting de bal. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe rent richting de bal. Szablewski verovert de bal door een tackle van achteren. Szablewski draait met de bal, schiet en ... Paal! Vallesteros is nu in balbezit. Zaman rent richting de bal. Szablewski onderschept slim de pass. Szablewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Fokus geeft een hoge lob. Krapović heeft problemen om de bal te vangen. Krapović geeft een hoge lob. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. Çakılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Gentleman FC 0:2

17e minuut.
Çakılı met een harde bal richting middenveld. Daar is Pita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pita passt de bal zonder na te denken. Szablewski rent richting de bal. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Fokus met de inworp. Guajajara geeft een lange en hoge pass. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski rent richting de bal. Szablewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Yurttaş onderschept slim de pass. Krapović verovert de bal door een tackle van achteren. Krapović probeert naar een medespeler te passen. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Çakılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Gentleman FC 0:3

26e minuut.
Pita speelt de bal door. Zarifer rent richting de bal. Zarifer passt de bal zonder na te denken. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Öğür geeft een hoge lob. Pita rent richting de bal. Pita probeert naar een medespeler te passen. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Akan verovert de bal door een tackle van achteren. Akan met een sublieme pass. Krapović met een sublieme pass. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Guajajara verovert de bal door een tackle van achteren. Guajajara passt de bal zonder na te denken. Zaman rent richting de bal. Vallesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Çakılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SelKe FC 75%, Gentleman FC 25%.
SelKe FC - Gentleman FC 0:3

47e minuut.
Krapović speelt de bal door. Vallesteros rent richting de bal. Szablewski rent richting de bal. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros schiet op doel. Çakılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Gentleman FC 0:4

49e minuut.
Çakılı met een harde bal richting middenveld. Akan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akan passt de bal in één keer door. Szablewski rent richting de bal. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Yurttaş rent richting de bal. Krapović onderschept slim de pass. Krapović passt de bal met de wreef. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zaman rent richting de bal. Zaman passt de bal zonder na te denken. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Gentleman FC 0:5

59e minuut.
Akan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pita is nu in balbezit. Pita geeft de bal voor. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Öğür geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Gentleman FC 0:6

69e minuut.
Bayrak onderschept slim de pass. Fokus verovert de bal door een tackle van achteren. Fokus geeft een hoge lob. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros schiet op doel. De bal raakt de paal. Çakılı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Asilefe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap. Asilefe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szablewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Gentleman FC 0:7

73e minuut.
Zarifer passt de bal met de wreef. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros passt de bal zonder na te denken. Szablewski rent richting de bal. Szablewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krapović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Gentleman FC 0:8

77e minuut.
Pita kopt de bal weg. Klungelig pakt Szablewski de bal. Krapović speelt de bal door. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Çakılı bokst de bal weg. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski draait met de bal, schiet en ... Çakılı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SelKe FC - Gentleman FC 0:9

78e minuut.
Szablewski rent richting de bal. Yurttaş verovert de bal door een tackle van achteren. Yurttaş speelt de bal door. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros schiet op doel. Çakılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Akan met een snelle inworp. Pita controleert de bal met de borst. Pita passt de bal zonder na te denken. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski draait met de bal, schiet en ... Çakılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Zarifer rent richting de bal. Zarifer passt de bal met de wreef. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović is nu in balbezit. Krapović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SelKe FC 84%, Gentleman FC 16%.
SelKe FC - Gentleman FC 0:9