Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gentleman FC SelKe FC
4-1-3-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 18.1
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


8e minuut.
Szablewski schiet op doel. Öğür probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guajajara zal de hoekschop nemen. Pita kopt de bal weg. Çakılı bokst de bal weg.

18e minuut.
Gümüşgöz rent richting de bal. Guajajara rent richting de bal. Gümüşgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović verovert de bal door een tackle van achteren. Guajajara met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Krapović verovert de bal door een tackle van achteren. Krapović probeert naar een medespeler te passen. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Çakılı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - SelKe FC 1:0

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guajajara zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kazak de bal. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - SelKe FC 2:0

31e minuut.
Akan met een sublieme pass. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović passt de bal in één keer door. Szablewski rent richting de bal. Szablewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Campuzano passt de bal met de wreef. Guajajara rent richting de bal. Guajajara met een sublieme pass. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap. Çakılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - SelKe FC 3:0

34e minuut.
Soytürk probeert naar een medespeler te passen. Öğür is nu in balbezit. Szablewski verovert de bal door een tackle van achteren. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap. Çakılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Çakılı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - SelKe FC 4:0

35e minuut.
Kazak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vallesteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szablewski is nu in balbezit. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Çakılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Pita is nu in balbezit. Pita geeft een lange en hoge pass. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Öğür de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soytürk. Krapović raakt geblesseerd tijdens het duel. Krapović wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - SelKe FC 5:0

43e minuut.
Pita is nu in balbezit. Pita draait met de bal, schiet en ... Asilefe met een sublieme pass. Daar is Pita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 16%, SelKe FC 84%.
Gentleman FC - SelKe FC 5:0

47e minuut.
Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović onderschept slim de pass. Krapović speelt de bal door. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - SelKe FC 6:0

50e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Krapović met een sublieme pass. Szablewski speelt de bal door. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Öğür probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Suárez passt de bal zonder na te denken. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski passt de bal met de wreef. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Çakılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - SelKe FC 7:0

56e minuut.
Klungelig pakt Guajajara de bal. Gümüşgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guajajara met een sublieme pass. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - SelKe FC 8:0

59e minuut.
Suárez kopt de bal weg. Gümüşgöz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros schiet op doel. Çakılı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - SelKe FC 9:0

70e minuut.
Fokus probeert naar een medespeler te passen. Krapović kan de bal niet met de borst controleren. Krapović speelt de bal door. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. Çakılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski draait met de bal, schiet en ... Çakılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Asilefe rent richting de bal. Asilefe speelt de bal door. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - SelKe FC 10:0

82e minuut.
Krapović speelt de bal door. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita passt de bal zonder na te denken. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Krapović heeft problemen om de bal te vangen. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski speelt de bal door. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 14%, SelKe FC 86%.
Gentleman FC - SelKe FC 10:0