Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koç FC cıpcıp
Normal Tactiek q
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


15e minuut.
Özkafa passt de bal met de wreef. İskele rent richting de bal. Akıncı begaat een overtreding. Akıncı krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bütünay is nu in balbezit. Bütünay geeft een hoge lob. Özkafa rent richting de bal. Bulgurcu onderschept slim de pass. Bulgurcu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kukuła geeft een hoge lob. Büyükarslan kopt de bal weg. Nizam rent richting de bal. Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Benito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benito zal de hoekschop nemen. Büyükarslan krijgt zijn hoofd ertegen. Vural probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koç FC 65%, cıpcıp 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Koç FC - cıpcıp 0:0

59e minuut.
Zengin geeft een hoge lob. Benito rent richting de bal. Benito probeert naar een medespeler te passen. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükarslan schiet op doel. Vural kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ar met de inworp. Zengin is nu in balbezit. Zengin geeft een hoge lob. Büyükarslan heeft problemen om de bal te vangen. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - cıpcıp 0:1

84e minuut.
Benito rent richting de bal. Benito geeft een lange en hoge pass. Daar is Serinyel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Erkenalır geeft de bal voor. Kazancı rent richting de bal. Korhan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korhan krijgt een gele kaart. Kazancı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özkafa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koç FC 59%, cıpcıp 41%.
Koç FC - cıpcıp 0:1