Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cıpcıp Koç FC
q Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kukuła probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serinyel de bal. Munzur rent richting de bal. Serinyel onderschept slim de pass. Serinyel haalt uit met een fantastische trap. Vural probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Serinyel onderschept slim de pass. Serinyel speelt de bal door. Nizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ... Vural kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cıpcıp - Koç FC 1:0

12e minuut.
İskele bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kukuła probeert de bal aan de voet te houden. Kukuła passt de bal in één keer door. Nizam is nu in balbezit. Büyükarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükarslan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bütünay met een snelle inworp. Tarkan met een sublieme pass. İskele bereikt de bal nog maar net als eerste. İskele schiet op doel. Biler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. İskele is nu in balbezit. İskele draait met de bal, schiet en ... Biler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bulgurcu geeft een hoge lob. Babaoğlu kopt de bal weg. Daar is Gelgit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Benito geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
cıpcıp - Koç FC 2:0

25e minuut.
Munzur heeft problemen om de bal te vangen. Serinyel is nu in balbezit. Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel onderschept slim de pass. Serinyel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła met een sublieme pass. Büyükarslan is nu in balbezit. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap. Vural probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cıpcıp - Koç FC 3:0

37e minuut.
Benito speelt de bal door. Tarkan is nu in balbezit. Büyükarslan onderschept slim de pass. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ... Babaoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

41e minuut.
Özkafa is nu in balbezit. Özkafa met een sublieme pass. Bütünay heeft problemen om de bal te vangen. Büyükarslan is nu in balbezit. Büyükarslan schiet op doel. Paal! Nizam is nu in balbezit. Nizam geeft een lange en hoge pass. Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cıpcıp 28%, Koç FC 72%.
cıpcıp - Koç FC 3:0

62e minuut.
İskele is nu in balbezit. Akıncı onderschept slim de pass. Akıncı passt de bal zonder na te denken. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Akıncı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukuła is nu in balbezit. Kukuła probeert naar een medespeler te passen. Benito rent richting de bal. Benito geeft een hoge lob. Vural probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Akıncı probeert naar een medespeler te passen. Benito is nu in balbezit. Benito passt de bal in één keer door. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cıpcıp - Koç FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cıpcıp 37%, Koç FC 63%.
cıpcıp - Koç FC 4:0