Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonuspr1966 Alex Juniors
Normal Tactiek dexter-kupa2
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 42.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Çağıran verovert de bal door een tackle van achteren. Çağıran geeft de bal voor. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli geeft een lange en hoge pass. Kutluk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mansız geeft een lange en hoge pass. Semiren probeert naar een medespeler te passen. Asaf speelt de bal door. Kutluk rent richting de bal. Kutluk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Semiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltem is nu in balbezit. Semiren verovert de bal door een tackle van achteren. Semiren geeft een lange en hoge pass. Kutluk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dzieciuch geeft de bal voor. Köksoy kopt de bal weg. Mansız rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu geeft een hoge lob. Kızıl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Asaf probeert naar een medespeler te passen. Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch geeft een lange en hoge pass. Kutluk rent richting de bal. Kutluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Alex Juniors 0:1

24e minuut.
Şeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf onderschept slim de pass. Asaf speelt de bal door. Felli is nu in balbezit. Felli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dzieciuch verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieciuch geeft de bal voor. Kutluk rent richting de bal. Kutluk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Alex Juniors 0:2

28e minuut.
Tekirel geeft een lange en hoge pass. Asaf probeert naar een medespeler te passen. Şeker rent richting de bal. Asaf onderschept slim de pass. Asaf geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Törkerdem is nu in balbezit. Dzieciuch onderschept slim de pass. Dzieciuch geeft een hoge lob. Kutluk is nu in balbezit. Kutluk draait met de bal, schiet en ... Kızıl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Kutluk de bal onder controle te krijgen. Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran probeert naar een medespeler te passen. Kutluk is nu in balbezit. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Alex Juniors 0:3

35e minuut.
Arısoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Arısoy probeert naar een medespeler te passen. Felli is nu in balbezit. Kutluk is nu in balbezit. Kutluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Alex Juniors 0:4

37e minuut.
Daar is Felli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yemezoğlu is nu in balbezit. Kutluk verovert de bal door een tackle van achteren. Kutluk haalt uit met een fantastische trap. Kızıl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Alex Juniors 0:5

39e minuut.
Kutluk is nu in balbezit. Kutluk passt de bal in één keer door. Felli heeft problemen om de bal te vangen. Felli haalt uit met een fantastische trap. Kızıl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonuspr1966 82%, Alex Juniors 18%.
Kastamonuspr1966 - Alex Juniors 0:5

46e minuut.
Şeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeker met een sublieme pass. Daar is Kutluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felli rent richting de bal. Felli schiet op doel. Kızıl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kızıl trapt de bal weg. Yiğitarslanoğlu kopt de bal weg. Çağıran rent richting de bal. Çağıran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Çağıran verovert de bal door een tackle van achteren. Çağıran passt de bal zonder na te denken. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Yemezoğlu de bal onder controle te krijgen. Kutluk rent richting de bal. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Alex Juniors 0:6

56e minuut.
Kızıl trapt de bal weg van het doel. Asaf kopt de bal weg. Çağıran is nu in balbezit. Çağıran probeert naar een medespeler te passen. Felli rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Asaf verovert de bal door een tackle van achteren. Asaf passt de bal met de wreef. Felli speelt de bal door. Kutluk rent richting de bal. Kutluk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Carucci geeft een lange en hoge pass. Asaf kopt de bal weg. Felli rent richting de bal. Felli draait met de bal, schiet en ... Kızıl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Alex Juniors 0:7

71e minuut.
Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli geeft de bal voor. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk schiet op doel. Yemezoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Yemezoğlu trapt de bal weg. Capitán kopt de bal weg. Çağıran geeft de bal voor. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kutluk passt de bal met de wreef. Köksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli verovert de bal door een tackle van achteren. Felli draait met de bal, schiet en ... Kızıl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - Alex Juniors 0:8

85e minuut.
Semiren probeert de bal aan de voet te houden. Asaf is nu in balbezit. Asaf geeft een lange en hoge pass. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonuspr1966 76%, Alex Juniors 24%.
Kastamonuspr1966 - Alex Juniors 0:8