Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alex Juniors Kastamonuspr1966
dexter-kupa2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 14.4
weak Schieten poor
good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Lefter geeft een hoge lob. Şeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf onderschept slim de pass. Asaf probeert naar een medespeler te passen. Kutluk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Kastamonuspr1966 1:0

5e minuut.
Semiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Semiren geeft een lange en hoge pass. Kutluk speelt de bal door. Felli heeft problemen om de bal te vangen. Felli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Asaf rent richting de bal. Asaf met een sublieme pass. Kutluk rent richting de bal. Kutluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Kastamonuspr1966 2:0

20e minuut.
Capitán geeft de bal voor. Kutluk kopt de bal weg. Felli is nu in balbezit. Felli haalt uit met een fantastische trap. Kızıl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Kastamonuspr1966 3:0

25e minuut.
Şeker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asaf met de inworp. Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran geeft een hoge lob. Kızıl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Çağıran passt de bal zonder na te denken. Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf geeft een lange en hoge pass. Kutluk rent richting de bal. Kutluk draait met de bal, schiet en ... Kızıl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli haalt uit met een fantastische trap. Kızıl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kızıl trapt de bal weg van het doel. Mansız kopt de bal weg. Kutluk is nu in balbezit. Kutluk haalt uit met een fantastische trap. Kızıl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Kastamonuspr1966 4:0

42e minuut.
Asaf probeert naar een medespeler te passen. Felli rent richting de bal. Felli speelt de bal door. Kutluk rent richting de bal. Kutluk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Kastamonuspr1966 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex Juniors 22%, Kastamonuspr1966 78%.
Alex Juniors - Kastamonuspr1966 5:0

53e minuut.
Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Arısoy speelt de bal door. Klungelig pakt Yarkay de bal. Kutluk rent richting de bal. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Kastamonuspr1966 6:0

55e minuut.
Kutluk is nu in balbezit. Kutluk geeft een hoge lob. Şeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli onderschept slim de pass. Felli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kutluk de bal. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Kastamonuspr1966 7:0

57e minuut.
Eltem rent richting de bal. Semiren verovert de bal door een tackle van achteren. Semiren geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kutluk de bal onder controle te krijgen. Kutluk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Köksoy probeert naar een medespeler te passen. Çağıran rent richting de bal. Çağıran probeert naar een medespeler te passen. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk draait met de bal, schiet en ... Kızıl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Çağıran geeft de bal voor. Kutluk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kızıl maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansız geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Lefter rent richting de bal. Lefter speelt de bal door. Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf geeft de bal voor. Kızıl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Kastamonuspr1966 8:0

89e minuut.
Di Marco geeft de bal voor. Felli is nu in balbezit. Felli geeft een lange en hoge pass. Kutluk rent richting de bal. Kutluk geeft de bal voor. Kızıl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex Juniors 17%, Kastamonuspr1966 83%.
Alex Juniors - Kastamonuspr1966 8:0