Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tepebasi United FC Treetopspark
Normal Tactiek 433 alper
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 34.7
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Botto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pula komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Ağadan kopt de bal weg. Sunal rent richting de bal. Magro onderschept slim de pass. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepebasi United - FC Treetopspark 0:1

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Machado met een harde bal richting middenveld. Topraktepe kopt de bal weg. Apansız is nu in balbezit. Apansız schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Docando heeft problemen om de bal te vangen. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel rent richting de bal. Met opzet legt Filibeli zijn tegenspeler op de grond. Filibeli krijgt een gele kaart. Martel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Martel kan niet meer verder spelen. Taşkınalper komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Sunal geeft een lange en hoge pass. Yurtoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtoğlu probeert naar een medespeler te passen. Filibeli is nu in balbezit. Filibeli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Marty passt de bal met de wreef. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan passt de bal in één keer door. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepebasi United - FC Treetopspark 0:2

36e minuut.
Tunalıoğlu is nu in balbezit. Marty rent richting de bal. Marty met een sublieme pass. Magro heeft problemen om de bal te vangen. Magro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Yanguela onderschept slim de pass. Yanguela met een sublieme pass. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepebasi United - FC Treetopspark 0:3

45e minuut.
Süt probeert naar een medespeler te passen. Docando kopt de bal weg. Marty rent richting de bal. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepebasi United 72%, FC Treetopspark 28%.
Tepebasi United - FC Treetopspark 0:3

49e minuut.
Ağadan probeert de bal met de borst te controleren. Ağadan geeft een lange en hoge pass. Marty kopt de bal weg. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Yanguela passt de bal zonder na te denken. Magro rent richting de bal. Magro passt de bal met de wreef. Marty rent richting de bal. Marty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Marty is nu in balbezit. Marty passt de bal zonder na te denken. Sunal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela verovert de bal door een tackle van achteren. Yanguela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepebasi United - FC Treetopspark 0:4

75e minuut.
Ersoy probeert naar een medespeler te passen. Martínez García is nu in balbezit. Martínez García passt de bal in één keer door. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Topraktepe passt de bal zonder na te denken. Kirazcı is nu in balbezit. Ağadan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ağadan krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Urbánek met een sublieme pass. Marty is nu in balbezit. Marty passt de bal in één keer door. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepebasi United - FC Treetopspark 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepebasi United 84%, FC Treetopspark 16%.
Tepebasi United - FC Treetopspark 0:5